Rengasfirma näkee kuluttajien käytöksessä merkittävän muutoksen - Autot - Ilta-Sanomat

Rengasfirma näkee kuluttajien käytöksessä merkittävän muutoksen

Rengasalan toimija näkee kuluttajakäyttäytymisessä voimistuvan trendin.

Kestävä kehitys ulottuu entistä enemmän myös rengasvalintoihin, Euromasterin johto uskoo,

12.7. 12:32

Rengaskehityksessä on nähtävissä merkittävä muutos. Suomen Euromaster Oy:n toimitusjohtaja Carl Segercrantz sanoo, että ympäristönäkökulma ja kestävä kehitys ovat nousseet toiminnan painopistealueeksi.

– Varsinkin yritysasiakkaat tulevat jo kysymään ja jatkossa myös vaatimaan meiltä tuotteita, jotka vastaavat aiempaa paremmin kestävän kehityksen ja ympäristön tarpeisiin, Segercrantz sanoo tiedotteessa.

Euromaster on Euroopan suurin rengasliikeketju, joka kuuluu ranskalaiseen Michelin-konserniin.

Toinen rengas- ja huoltotöissä nähtävissä oleva suuntaus liittyy sähköisten ajoneuvojen määrän nopeaan kasvuun. Sähkömoottorin tuottama voimakas vääntö ja kiihtyvyys koettelevat renkaita ”uudella tavalla” voimansiirron ja sitä kautta ajo-ominaisuuksien muutosten myötä, Euromasterilla uskotaan.

Ilta-Sanomat uutisoi kesäkuussa myös toisenlaisesta näkemyksestä liittyen sähköautojen renkaiden kulumisnopeuteen. Lue lisää tästä: Kuluvatko sähköautojen renkaat normaalia nopeammin? Suuri väärinkäsitys vai totuus?

Lue lisää: Oletko ostamassa käytettyä autoa? Nämä rengasasiat kannattaa tarkistaa yhtä lailla niin tuonti- kuin Suomi-yksilöstä

Lue lisää: Tulevaisuuden rengas muotoutuu kelin mukaan – ”viestittää kuskille tien lämpötilan”

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?