Polestar toi videoiden suoratoiston autonsa 11-tuumaiseen näyttöruutuun - Autot - Ilta-Sanomat

Polestar toi videoiden suoratoiston autonsa 11-tuumaiseen näyttöruutuun

Autojen näyttöruuduista voi muun muassa seurata matkareittiä, energiankulutusta ja säätää mielimusiikkiaan. Polestar tarjoaa asiakkailleen nyt myös videoiden suoratoistosovelluksen.

Polestarin videosovellusta voi käyttää auton ollessa paikallaan. Jos sisältöä toistettaessa vaihde siirretään pois P-asennosta, kuva häipyy mutta ohjelman ääniraitaa voi kuunnella.

8.5. 12:13

Merkin oma videosuoratoistosovellus on tehty uutta Polestar 2 -mallia varten. Sovelluksen kokeellinen versio tuo verkkopohjaisen suoratoistosisällön eri tuottajilta suoraan auton 11-tuumaiseen keskinäyttöön. Sovellus tarjoaa kuljettajalle ja matkustajille viihdettä, kun auto on pysäköitynä tai latauksessa, valmistaja tähdentää.

– Keräämme monipuolista palautetta ja hienosäädämme sovellusta tuhansien erilaisten käyttökokemusten perusteella. Aiomme myös lisätä kanavia tulevaisuudessa. Sovelluksella on valtavasti kasvupotentiaalia, koska siihen voi integroida käytännössä minkä tahansa verkkopohjaisen suoratoistoratkaisun, Polestarin pääjohtaja Thomas Ingenlath kertoo tiedotteessa.

Polestar 2:n tarjoama sisältö koostuu uutispalveluista ja kansallisista televisiolähetyksistä sekä valmistajan keräämästä videosoittolistasta. Lanseerauksen yhteydessä sovelluksessa on sisältöä muun muassa Ruotsin SVT:ltä, Norjan TV2:lta, Belgian GOPlaylta ja RTBF:ltä, BBC Ideas- ja Al Jazeera English -kanavilta.

Sovelluksen käyttämä data sisältyy auton datapakettiin, eikä siitä koidu asiakkaille lisäkustannuksia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?