Mersun upouuden S-sarjan myynti alkaa kahdeksalla nelivetoisella mallilla – Suomi-hinnat julki

Mercedes-Benzin S-sarjan halvin malliversio irtoaa ilman erikseen ruksittuja lisävarusteita 155 822 eurolla.

Uusi S-sarja on täynnä huipputekniikkaa josta osa on ennennäkemätöntä. Tästä esimerkkinä auto osaa jopa heijastaa ajoratamerkintöjä ja varoitussymboleita tien pintaan sekä varoittaa jalankulkijaa kohdennetulla spottivalolla.

29.1.2021 10:12

Mercedes-Benzin uuden S-sarjan myynti Suomessa alkaa nyt kahdeksalla mallilla, joista ensimmäiset ovat jo maassa-

Kaikissa juuri julkistetun hinnaston malleissa moottorina on Mercedes-Benzin uusi rivikuutonen joko bensiini- tai dieselkäyttöisenä, minkä lisäksi kaikki malliversiot ovat ainakin tässä vaiheessa nelivetoisia.

Uuden S-sarjan hinnat alkavat dieselinä 155 822 eurosta ja bensiinimalliston 168 156 eurosta.

Kaikki S-sarjan aloitusversiot ovat lisäksi saatavina akseliväliltään 110 milliä pidempinä Lang-versioina. Lähtöhinnat ovat tällöin 160 821 euroa (350 d 4Matic L) ja 173 253 euroa (450 4Matic L).

Töpselihybridi odottelee vielä tuloaan

Nyt lanseerattujen mallien jälkeen S-sarjan voimalinjavalikoimaan on tulossa myös kahdeksansylinterinen, 48 voltin järjestelmällä sekä integroidulla starttimoottorin ja generaattorin yhdistelmällä varustettu V8-bensiinimoottori, joka tulee markkinoille ”kuluvan vuoden ensimmäisen vuosipuoliskon aikana” tyyppimerkinnällä S 580.

Sitä seuraa vielä ainakin lataushybridi S 580 e, jonka toimintamatka sähköllä on noin 100 kilometriä. Lataushybrideistä Suomeen saadaan ensin takavetoinen S 580 e (arviolta Q3/21), jota seuraa mallin nelivetoinen 4Matic-versio arvion mukaan vuoden viimeisen neljänneksen aikana.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?