Matkailuautojen merkkikirjo kasvaa Suomessa – nyt Etrusco tunkee markkinoille

Erwin Hymer Groupin edullisimman hintatason matkailuautomerkki Etrusco tulee Suomeen.

Ensimmäiset Etruscot ovat saapuneet Suomeen.

22.1.2021 10:35

Etrusco kattaa viisi mallisarjaa, joista löytyy yhteensä 21 pohjaratkaisua. Edullisin vaihtoehto on 5,4-metrinen retkeilyauto.

Kapeakorisessa van-luokassa löytyy kaksi mallia. Alkovi-malleja on Etruscolla myös kaksi. Täysintegroituja malleja on neljä, joista kaksi (erillis- tai saarekevuotein) sijoittuu alle 7-metrin pituusluokkaan. Vastaavat versiot löytyvät myös7,4-metrisinä.

Täysintegroituja malleja on neljä, joista kaksi (erillis- tai saarekevuotein) alle 7-metrin pituusluokassa ja vastaavat versiot 7,4-metrisinä. Laajin valikoima löytyy puoli-integroiduista, joissa erilaisia pohjaratkaisuja on yhdeksän. Tarjolla on kompakti 5,9-metrinen pariskuntamalli ja 7,4-metriset viiden hengen perheautomatkailuautot.

Samassa kategoriassa Erwin Hymer Groupilla on merkkivalikoimassaan Suomessa entuudestaan Carado ja Sunlight. Etruscot valmistetaan Italian Toscanassa. Nimensä merkki on saanut tuotantolaitoksen läheltä löytyneistä etruskikansan vanhoista asuinsijoista.

Koronavuonna 2020 matkailuautojen ja -vaunujen suosio kasvoi

Viime vuonna Suomessa ensirekisteröitiin 1 696 matkailuautoa. Myynti kasvoi edellisvuodesta viidenneksen. Matkailuvaunuja rekisteröitiin 868 kappaletta. Kasvua vuoden takaiseen syntyi 13 prosenttia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?