Uudistuva palvelu näyttää lomareittisi kunnon ja tietyöt - Autot - Ilta-Sanomat

Uudistuva palvelu näyttää lomareittisi kunnon ja tietyöt

Orivedellä autoilija ohitti asvaltointityömaan 7. heinäkuuta.

Julkaistu: 15.7. 14:04

Matkalla jossain Suomessa? Näin tiedät, millaisessa kunnossa ovat tiet reitilläsi. Liikennetilanne-palvelu kertoo myös, millaisia ajamiseen liittyviä rajoituksia edessä oleville tietyömaille on asetettu.

Ajokelin, ruuhkatietojen ja tietöiden lisäksi Liikennetilanne-palvelusta voi nyt tarkistaa myös maanteiden kunnossapitotiedot. Traffic Management Finlandin palvelu näyttää, missä pientareita on niitetty, hiekkateitä tasoiteltu ja missä asvaltoidaan. Nämä toiminnallisuudet ovat tulossa myöhemmin myös Liikennetilanne-mobiilisovellukseen.

Traffic Management Finlandin mobiilisovellus sisältää entuudestaan mahdollisuuden antaa palautetta teiden kunnosta. Käyttäjä voi esimerkiksi jättää palveluun kuvan paikasta, jossa on asvalttivaurio.

Myös veneilijöille on tarjolla entistä enemmän tietoa. Vesillä liikkujat näkevät palvelusta nyt vesiliikenteen häiriöt sekä turvalaitteiden vikailmoitukset. Junamatkustajat voivat tarkistaa palvelusta lähijunien ja kaukojunien reaaliaikaiset asemakohtaiset aikataulut.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?