Opelin maahantuoja antaa Suomen julkisen terveydenhuollon käyttöön veloituksetta sata autoa

LänsiAuto ja Opel osoittavat tukensa Suomen julkiselle terveydenhuoltojärjestelmälle sekä sen henkilöstölle helpottamalla ja turvaamalla heidän jokapäiväistä liikkumistaan.

LänsiAuto tarjoaa julkisen sektorin terveydenhuollon ammattihenkilöille kuten lähihoitajille, sairaanhoitajille ja lääkäreille sata Opelia kuukaudeksi veloituksetta.

18.3.2020 10:55

LänsiAuton johto on päättänyt, että sen Suomessa operoima Enterprise-autovuokraamo tarjoaa maksutta julkisen sektorin terveydenhuollon ammattihenkilöiden käyttöön sata Opel-ajoneuvoa kuukauden ajaksi.

Myös vuokra-autojen kuukausi- ja päivävuokrauksen hintoja lasketaan tuntuvasti, jotta mahdollisimman moni voisi liikkua turvallisesti.

LänsiAuto on Opelin maahantuoja sekä maailman suurimman autovuokraamon Enterprisen franchising-kumppani Suomessa.

Yhtiö on itsekin poikkeustilan vuoksi haastavassa tilanteessa, mutta toivoo tämän eleen toimivan kollektiivisena osoituksena yksityisten yritysten halusta solidaarisuuteen tämän äkillisen kriisin keskellä.

Terveydenhuollon ammattihenkilöiden suojaaminen altistukselta on nyt ensiarvoisen tärkeää ja laina-autoilla voidaan helpottaa ja turvata esimerkiksi avaintehtävissä toimivien työmatkoja, yhtiö tähdentää.

Laina-Opelit luovutetaan hoitohenkilökunnan käyttöön ilmoittautumisjärjestyksessä, ja laina-aika on maksimissaan yhden kuukauden mittainen. Opelin voi varata sähköpostitse osoitteesta customer.service@enterprise.fi esittämällä todistuksen terveydenhuollon ammattihenkilön asemasta.

Tarkemmat ehdot auton lainaamiselle koskien mm. omavastuuta, vakuutta ja ajo-oikeutta ovat julkaistu osoitteessa www.enterprise.fi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?