Uusi laki vei katsastusasemilta asiakkaat, yksi aloittaa hintakisan – ”Aina euron halvempi” - Autot - Ilta-Sanomat

Uusi laki vei katsastusasemilta asiakkaat, yksi aloittaa hintakisan – ”Aina euron halvempi”

Suomen suurin katsastusketju A-Katsastus on ilmoittanut yt-neuvottelujen aloittamisesta.

Suomen suurin katsastusketju A-Katsastus on ilmoittanut yt-neuvottelujen aloittamisesta.

Julkaistu: 25.11.2019 11:08

Useat katsastusasemat ovat joutuneet ahdinkoon katsastuslain muutoksen jälkeen, Helsingin Sanomat kirjoitti viikonloppuna.

Merkittävin uudistus viime vuoden keväällä oli alle kymmenen vuotta vanhojen autojen katsastusvälin pidentyminen, minkä vuoksi katsastusten määrä on laskenut selvästi. Samaan aikaan alalle on tullut uusia yrittäjiä. Etenkin pikkupaikkakuntien katsastusasemat ovat kärsineet, mutta tilanteen ongelmallisuus näkyy myös Suomen suurimman katsastusketjun A-Katsastuksen tilikirjoissa, HS kirjoitti. A-Katsastus on ilmoittanut aloittavansa yt-neuvottelut.

Yksi helsinkiläinen katsastusasema yrittää nyt omalta osaltaan piristää toimintaa hintakisalla. Citykatsastuksen Kehä I -katsastusasemalla alkaa kampanja, joka perustuu hintatakuuseen. Sen mukaan asema lupaa olla Suomen halvin perjantaista alkaen.

Citykatsastuksen toimitusjohtaja Mika Kukkonen kertoo seuraavansa katsastuksen hintatasoa aktiivisesti ja hinnoittelevansa jatkossa Kehä 1 -aseman palvelut aina euron halvemmaksi kuin halvimmalla löytämällään kilpailijalla.

Tuoreimmat osastosta