Volvo alkaa maksaa tiettyjen uusien malliensa ostajille vuoden ajokustannukset

Julkaistu:

Sähköautot
Volvo luottaa töpseliasiakkaisiin.
Volvo on raottanut edelleen tulevaisuutensa peittävää verhoa. Kiinalaisomistukseen siirtynyt ruotsalaismerkki on nyt esitellyt uuden XC40 Recharge -mallin, joka on yhtiön ensimmäinen täyssähköauto ja ensimmäinen tuote täysin uudessa Recharge-mallistossa.

XC40 Recharge -sähköauto perustuu kompaktiin XC40-malliin, ja se on ensimmäinen Volvon täyssähköauto. Se on Volvolle merkkipaalu, joka sisältää myös täysin uuden Android-pohjaisen tieto- ja viihdejärjestelmän.

Volvon asiakkailta kysytään yhtiön verkkosivuilla vuoden 2020 alkupuolelta lähtien, haluavatko he Volvo Recharge -auton vai eivät. Volvo kannustaa kuljettajia sähköiseen ajamiseen tarjoamalla jokaisen Recharge-lataushybridimallin yhteydessä vuoden ilmaiset sähköt. Hyvitys maksetaan keskimääräisen sähkönhinnan mukaan.

Puolet täyssähköautoja

Volvo julkistaa seuraavan viiden vuoden aikana täyssähköauton joka vuosi ja tavoittelee täyssähköautoille 50 prosentin osuutta kokonaismyynnistä vuoteen 2025 mennessä. Loput autot ovat hybridejä. Recharge on kattotermi kaikille ladattaville Volvoille, jotka ovat joko täyssähköautoja tai lataushybridejä.

Volvon asiakkaiden tarvitsee tulevaisuudessa vastata siis yhteen perimmäiseen kysymykseen: haluatko uuden Volvon johdon kanssa vain ilman?

– Olemme sanoneet tämän jo monta kertaa aikaisemmin: Volvon tulevaisuus on sähköinen, kertoo Volvon pääjohtaja Håkan Samuelsson.

XC40 Recharge -sähköauto käyttää täysin sähköistä nelivetovoimansiirtoa, joka tarjoaa toimintamatkaksi yli 400 km (WLTP) yhdellä latauksella. Tehoa auto tuottaa 408 hevosvoimaa. Akku latautuu 80 prosenttiin 40 minuutissa pikalatausjärjestelmässä.

Ota kantaa

Pistokkeella vai ilman?

Pistokkeella 49% Ilman 32% Mietin asiaa 19%
Ääniä yhteensä 6037

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt