Muodissa mukana: Audin pienin automalli on nyt myös ”kaupunkikaiverrin”

Julkaistu:

UUTUUS
Automaailman nykyisen peruskaavan mukaisesti myös Audi A1 kasvattaa maavaraansa.
Samalla A1 saa takaluukkuunsa tekstin Citycarver. Englannin kielen sana carve merkitsee esimerkiksi vuolemista ja kaivertamista.

Nelimetrinen auto perustuu tekniikaltaan ja muotoilultaan Audi A1 Sportback -malliin. Maavaraa siihen nähden on noin neljä senttimetriä enemmän.

Uusi jousitus korkeammalla maavaralla nostaa autoa 35 millimetriä A1 Sportback -perusmallia korkeammalle, ja viimeiset millit tulevat suuremmista, vähintään 16-tuumaisista pyöristä, Audi määrittelee.


Audin mukaan auton ilmeessä tavoitellaan urheilullista off-road-tyyliä. Kahdeksankulmainen Singleframe-jäähdyttimensäleikkö viittaa Audin Q-malleihin. Hunajakennorakenne on maalattu mattamustaksi. Kaksi tunnusomaista aukkoa konepellin alapuolella erottavat sen Audi A1 Sportbackista. Teräksenvärinen alleajosuoja vihjaa maasto-ominaisuuksiin. Ulkonäköä vahvistaa myös uudenlainen takapuskuri.

Citycarverin sisätilat 335 litran tavaratilaa myöten vastaavat A1 Sportback-mallia, samoin kuin vakio- ja lisävarusteet, mukaan lukien täydet led-ajovalot dynaamisilla takavilkuilla.

Audi A1 Citycarver saapuu Suomeen loppusyksystä. Hinnastoa ei ole vielä vahvistettu.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt