Suomen Opel-maahantuoja perustaa merkkiliikkeen Tallinnaan – suuri investointi on ”strateginen muutos”

Julkaistu:

Autokauppa
Ensi vuonna avautuvan autotalon rakentaminen alkaa jo tämän vuoden puolella.
Opelin maahantuojana Suomessa ja Baltiassa joulukuusta 2018 alkaen toiminut ja Suomen suurimpana Opelin vähittäiskauppiaana jo vuosikymmenten ajan komeillut LänsiAuto avaa Opel-merkkiautotalon Tallinnaan.

Samalla LänsiAuto-konserni ilmoittaa luopuvansa erillisestä vaihtoautokaupan brändistä Auto-Bilistä eli yhtiön vähittäiskauppatoiminnot keskitetään LänsiAuto-brändin alle.

Yhtiön strategiseksi kuvaama muutos, johon kuuluu myös uuden autotalon perustaminen Tampereelle, liittyy ”toiminnan tehostamiseen ja suoraviivaistamiseen”.
Tallinnan-myymälän myötä tähtäimessä on luonnollisesti myös Opelin markkina-aseman vahvistamiseen Baltiassa.

– Toimitamme Baltiaan tänä vuonna noin 2 000 Opelia, mutta markkina-alueen potentiaali Opel-tuotteille on huomattavasti tätä suurempi. Tänä vuonna olemme tutustuneet markkinaan ja nyt lähdemme investoimaan – mistä Tallinnan oma liike on konkreettinen osoitus, kertoo Opelin myyntijohtaja Janne Kilappa tiedotteessa.

Suomessa autokauppa kärsii tällä hetkellä jo vuosia jatkuneesta markkinahäiriöstä, jonka myötä kaupanteko on painottunut muun muassa entistä enemmän ulkomailta tuotuihin käytettyihin autoihin.

Ota kantaa

Oletko huollattanut autosi Virossa?

Olen 17% Vain harkinnut 18% En ole 65%
Ääniä yhteensä 2156

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt