Kian uudistuneet hybridit puhuvat nyt myös suomea

Julkaistu:

KIELI
Osalle autoilijoista on tärkeää, että auton puheohjauksesta löytyy englannin ja muiden valtakielien lisäksi myös suomen kieli.
Ilta-Sanomatkin ihmetteli taannoin, miksi Suomessa valmistettava A-sarjan Mercedes-Benz ei osaa suomea, vaikka informaatiota tulee viidellä kiinan murteella.

– Tällä hetkellä fokus on päämarkkinoilla, joilla on enemmän vetovoimaa. Suomenkielisyyttä joudutaan siis vielä odottamaan, mutta ei enää kovin pitkään, sillä A-sarjaan on tulossa facelift vuonna 2020, ja silloin viimeistään saamme asian kuntoon, puheohjausjärjestelmän kehityksestä vastaava Georges Massing kertoi Ilta-Sanomille.

Lieneekö korealainen Kia niin vaikuttunut merkin menestyksestä Suomessa, että uudistuneeseen hybridi-Niroon on nyt saatavissa suomenkielinen puheohjaus.

Kia esittelee uudistuneen Niro-hybridi-crossverin Suomessa syyskuussa. Vuonna 2016 ensiesittelynsä saanut Niro on saatavana hybridinä, ladattavana hybridinä sekä sähköisenä versiona. Nyt ensiesittelyssä ovat uudistuneet versiot hybridi- ja pistokehybridimalleista.

Niro on uudistunut niin sisä- kuin ulkopuoleltakin. Auto on saanut uuden keulamaskin lisäksi uudet etu- ja takapuskurit, alumiinivanteet sekä led-ajovalot eteen ja taakse. Sisällä uutta on koko kojelauta jopa 7-tuumaista digitaalimittaristoa myöten. Suomeakin osaava kosketusnäyttö on suurimmillaan 10,25-tuumainen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt