Mitsubishin myynti kasvanut rutkasti Suomessa – varsinkin yksi automalli hinaa lukuja ylös

Julkaistu:

MENESTYS
Japanilainen autonvalmistaja Mitsubishi on kasvattanut rutkasti menekkiään Suomessa tämän vuoden aikana.
Tammi-heinäkuun välisenä aikana Mitsubishin henkilöautoja on ensirekisteröity yhteensä 1 218 kappaletta, kun viime vuoden vastaavana aikana niitä rekisteröitiin 578 kappaletta. Mitsubishin myynti onkin 111 prosentin kasvussa, kun samaan aikaan henkilöautojen kokonaismarkkina on laskenut Suomessa 12,5 prosenttia.

Myyntiveturina on toiminut uudistunut Outlander PHEV. Ladattavan hybridiauton myynnin kasvu on ollut huimat 331 prosenttia.

Ilta-Sanomien keväisessä koeajoraportissa korostettiin, että ”Mitsubishi Outlander PHEV on suunnannäyttäjä, joka tuli markkinoille jo 2013. Sen jälkeen auto on pitkään ollut on SUV-automalleista maailman myydyin plug-in-hybrid.”

Toimittaja Harry Kuurio vertaili uutuutta poistuvaan malliversioon näin:

”Uusi moottori tarjoaa paremman väännön, pehmeän ajotuntuman ja paremman kokonaistehokkuuden ja taloudellisuuden alhaisimmilla käyntinopeuksilla. Lisäksi taka-akselin sähkömoottorin teho on kasvanut 10 kilowattia.”

– Uusi Mitsubishi Outlander PHEV ladattava hybridi on ollut todellinen menestys. Se vastaa useiden suomalaisten autonostajien tarpeisiin, sillä siitä löytyy neliveto, automaattivaihteisto, polttoainetehokkuus ladattavan hybridijärjestelmän ansiosta, käytännölliset ja suuret sisätilat, sekä Mitsubishin viiden vuoden tehdastakuu, Bergé Auto Nordicsin Mitsubishi-johtaja Markku Riekkola luonnehtii.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt