Polttomoottorikieltoa vaatinut ministeri Marin ruotii tänään suomalaisten autoilijoiden lähitulevaisuutta – ”Jos et lataa, et aja?”

Julkaistu:

Porin Suomiareena
Tänään järjestettävä keskustelu käsittelee energian, liikenteen ja ilmaston kiperiä kysymyksiä, joita kuorivat auki asiantuntijoiden lisäksi liikenne- ja viestintäministeri Sanna Marin ja työ- ja elinkeinoministerin valtiosihteeri Jari Partanen.
Liikenne- ja viestintäministeriö (LVM) ja työ- ja elinkeinoministeriö järjestävät tänään maanantaina 15.7. Porin SuomiAreenassa yhteiskeskustelun joka on otsikoitu mielenkiintoisesti ”Jos et lataa, et aja?”.

Poliittinen keskustelu, jonka tarkemmasta sisällöstä ei ole vielä tietoa, on seurattavissa joko paikan päällä tai MTV:n SuomiAreena -lähetyksenä.
Liikenneministeri Sanna Marinin (sd) ja valtiosihteeri Jari Partasen lisäksi äänessä ovat varatoimitusjohtaja Elias Pöyry sähköautojen latausoperaattori Virrasta, sähkömarkkina-asiantuntija Heidi Uimonen Fingrid Oyj:stä sekä allekirjoittajatavoitteessaan pahasti epäonnistuneen Ilmastoveivi2019 -kansalaiskampanjan perustaja Laura Kolehmainen.

Keskustelun juontavat ministeriöiden viestintäjohtajat Susanna Niinivaara ja Mikko Koivumaa.
LVM:n asiasta lähettämän alustustiedotteen mukaan ”Suomi on toimiva ja osaava yhteiskunta, ja ottanut paikkansa ilmastonmuutoksen vastaisen taistelun etujoukoissa”.

Panelisteilta odotetaankin tämän pohjalta vastauksia muun muassa siihen, mitkä ovat tulevaisuuden energia- ja liikenneratkaisut.

Ota kantaa

Oletko vähentänyt autoiluasi?

Olen 8% En ole 67% Vaikea sanoa 3% Ei ole enää mistä vähentää 22%
Ääniä yhteensä 48224

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt