Ensimmäinen USA:ssa valmistettu Volvo-malli saapuu Suomeen – näin paljon se kutistaa kassaa

Julkaistu:

Uutuusmalli
Volvo Car Finland aloittaa uuden keskikokoisen premium-sedaniksi luokitellun S60-mallin ennakkomyynnin.
Uusi Volvo S60 valmistetaan Volvon uudella Charlestonin tehtaalla Yhdysvalloissa. Samalla uusi S60 on ensimmäinen USA:ssa valmistettava Volvo.

Ennakkomyynnin alkaessa uuteen S60-malliin on tarjolla 190 hevosvoimainen T4- ja 250 hevosvoimainen T5-bensiinimoottori sekä etu- että nelivetoisena ynnä 390 hevosvoimainen nelivetoinen T8 AWD lataushybridi.
Lisävarusteena saatavilla on muun muassa Volvon päivitetty Pilot Assist -järjestelmä, joka tukee kuljettajaa ohjaamalla, kiihdyttämällä ja jarruttamalla hyvin merkityillä teillä nopeuteen 130 km/h asti.

S60-malli sisältää myös tieltä suistumiseneston, vastaantulevien ajoneuvojen väistötoiminnon ja muita ohjaustukijärjestelmiä.


Lisävarusteinen risteävän liikenteen varoitin automaattijarrutuksella tarjoaa lisää puolestaan turvallisuutta ihmisille auton sisä- ja ulkopuolella.

Halvimmillaan porrasperäinen Volvo S60 irtoaa T4 Momentum automaattina, jonka juuri julkistettu Suomi-hinta on alkaen 43 330 euroa. Arvokkain on luonnollisesti Volvo S60 T8 Twin Engine AWD Inscription/R-design automaatti jonka saa ilman lisävarusteita omakseen tasan 56 732 euron hankintakustannuksella.

Ensimmäiset asiakasluovutukset tapahtuvat alkukesästä.
Mallipaletin puolesta S60-asiakkaille ei ole tarjolla sen enempää dieseliä kuin manuaalivaihteistojakaan. T8-mallistoon on sen ilmestynyt upouusi ladattava 415-hevosvoimainen tehoversiovaihtoehto eli T8 Polestar Engineered. Sen ja muun S60-malliston täydellinen hinnasto on luvattu julkistaa vielä viikon 11 aikana.

Ota kantaa

Miellyttääkö porrasperäkori yleisesti ottaen silmääsi?

Kyllä 76% Ei 18% Vaikea sanoa 6%
Ääniä yhteensä 15612

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt