Jääprinsessa-rekkaa koristavat missi-Sadun kasvot, Miiko rakensi itselleen tähtikuvioisen onnenkalun – katso kuvia lukijoiden komeista autoista

Julkaistu:

Kaunotar
Pyysimme lukijoiltamme kuvia heidän huomiota herättävistä autoistaan.
Power Truck Show -kisoissa menestynyt Ice Princess eli Jääprinsessa on komea täysperävaunuyhdistelmä, jota ei voi olla huomaamatta tien päällä.

– Kyllä tätä ihastellaan. Jos tankille tai huoltoasemalla pysähtyy, niin ei siinä yksin tarvitse olla. Kyllä siinä valokuvia otetaan ja jututetaan, rekan omistavan yrityksen eli MSP Eventin myyntipäällikkö Pekka Niemelä kertoo.

He päätyivät ostamaan firmalleen norjalaisen rekkamaalausgurun maalaaman auton, koska se herättää huomiota ja aiheuttaa keskustelua.

Rekan nuppia koristavat vuonna 2008 Miss Suomeksi valitun Satu Aarnion (omaa sukua Tuomisto) kasvot. Aarnio poseerasi auton kyljessä Turussa.


– Satu oli tuolloin häämessuilla Turussa ja meillä oli silloin auto Turussa. Auton mukana oleva ihminen yhytti nämä kaksi sitten yhteen. Ja ihan mielellään Satu poseerasi, Niemelä kiittelee.

Jääprinsessa kiitää pitkin Suomea Hangosta Utsjoella. ICE-5-rekisterikilpisen rekan pääpaikka on Oulussa.


Kyse on huomiota herättävästä ja kalliista autosta.

– Hurja summa mennyt, kun kynäruiskulla tehty. Ei sitä saa kympillä eikä kahdella, saako sadallatuhannellakaan, Niemelä arvelee.


Miiko sai tähtiajatuksen

19-vuotias ammattikuljettaja Miiko Mäkilä kertoo rakentaneensa rekkansa ystäväporukalla samaan aikaan, kun on tehnyt autolla töitä.


– Olen parin kaverin kanssa laittanut autoon kaikki ylimääräiset valot ja purkanut sisustan, jonka ystäväni verhoili. Sen jälkeen hytin muoviosat käytettiin maalauksessa ja hytti kasattiin uudestaan, hän kertoo.


Ylimääräisistä valoista hän on tosin saanut kolmet sakot.


Auton kyljessä on teippaukset tärkeällä teemalla.

– Idea lähti siitä, kun pienempänä keksin äitini moottoripyörän nimeksi Starfly ja siihen maalattiin tähtiä. Äidilläni on sisustusliike ja hän omistaa myös tämän kuljetusyrityksen. Ajateltiin, että tehdään mullekin sitten tähtiä ja Starfly tästä. Ajattelin, että kun näkee tähdenlennon, saa toivoa. Ja kun selvisin yhdestä metsään ajosta hengissä, niin tuntui, että tämä on kyllä onnenkalu.


Arin Volvo kääntää päät

Ari Mäkitalo on rakennellut oranssia Volvoaan vuosimallia 1992 antaumuksella. Ja lisää on tulossa.

– Autossa on alustasarja, isommat jarrut, maalaus, alustavalot, äänentoisto ja moottorinohjauksena Hestec, hän luettelee.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt