Kolme esimerkkiä suksiboksista – näin tilankäyttö tallissa helpottuu

Julkaistu:

Talviautoilu
Suksiboksin säilytys käyttökertojen välillä voi aiheuttaa harmaita hiuksia. Säilytysmurheita voi selättää esimerkiksi vuokraboksilla tai ihan vain kunnon kiinnitystarvikkeilla.
Jos boksi on oma, säästät autotallista tai varastosta tilaa kun nostat kuljetuslaatikon esimerkiksi kattoon tai seinälle.

Mainituista ratkaisuista kattosäilytys on usein kalliimpi ja teknisesti hankalammin toteutettavissa, minkä lisäksi jälki mahdollisissa vahinkotapauksissa (kuten esimerkiksi kiinnitysjärjestelmän pettäessä) on yleensä pahempaa. Joten jos säilytyspaikan seinällä on hyvin tilaa, kannattaa harkita vakavasti myös seinäkoukkuja.

Harva tietää, että osaa suksibokseille tarkoitetuista seinäsäilytyskoukuista voi myös säätää, jolloin lähes minkä tahansa kokoisen boksin säilytys onnistuu helposti, minkä lisäksi erikokoisia bokseja voi myös vaihdella autossaan tarpeen mukaan.

Kätevimmät seinäkoukut voi kaupan päälle kääntää seinää vasten pois tieltä silloin kun niitä ei tarvita.
Mutta paljonko boksille pitää varata tallista tai muusta säilytyspaikasta tilaa tai paljonko painoa seinä- tai kattokoukkujen pitää kestää? Seuraavassa kolme eri kokoista nykyaikaista esimerkkisuksiboksia mittoineen ja muine teknisine tietoineen:

Kuljetusboksi 320 litraa: Avataan oikealta puolelta. Ulkomitat: 1800 x 570 x 350 mm. Enimmäiskuormitus: 50 kg. Paino: 10 kg.

Kuljetusboksi 400 litraa: Aukeaa molemmilta puolilta. Ulkomitat: 1990 x 740 x 420 mm. Enimmäiskuorma: 50 kg. Paino: 15 kg.

Kuljetusboksi 450 litraa: Avataan oikealta puolelta. Ulkomitat: 2170 x 800 x 350 mm. Enimmäiskuormitus: 50 kg. Paino: 16 kg.
(Boksiesimerkit Bilteman valikoimasta.)

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt