Albert, 62, hyppäsi pois BMW:n ratista – kertoo olevansa nykyisin onnellisempi

Julkaistu:

Johtaja
Albert Biermann on nostettu Hyundai-Kian tutkimus- ja tuotekehitysosaston johtoon.
Yli 30-vuotisen uran BMW:n palveluksessa tehnyt Albert Biermann, 62, on ollut Hyundai-konsernin palveluksessa jo muutaman vuoden. Hän toimi saksalaistehtaalla erityisesti urheilullisimpien mallien eli M-osaston johdossa, mutta siirtyi BMW:n ohjaimista uusiin haasteisiin vuonna 2015.

Biermann on kertonut medialle olevansa uuden työnantajan leivissä onnellisempi työssään, koska saa korealaistehtaan johdossa entistä vapaammat kädet toimia.

Viime vuoden lopulla Biermann nostettiin edelleen Hyundai Motor Groupin R&D- eli tutkimus- ja tuotekehitysosaston johtoon. Ylennys on merkittävä huomionosoitus Biermannin uralla.

Biermann on ehtinyt esimerkiksi Kialla jo osallistua esimerkiksi GT-tyyppisen Stinger-mallin suunnittelutyöhön. Viimeisimpänä hänen työpöydällään on ollut myös uuden Kia Ceed GT:n ajo-ominaisuuksien kehittäminen. Auton ajotuntumaa on muokattu monella tapaa paremmaksi.


Perusfiilis uuden Ceedin ratin takana on tuoreiden vertailutestienkin perusteella kohtuullisen tunnokas, mutta nyt on menty vieläkin pidemmälle. Auton aliohjautuvuutta on vähennetty, ja ohjausta muokattu tarkemmaksi. Ceed GT:ssä on 18-tuumaiset pyöräiset vakiona, ja sen ajonvakautusta on säädetty vähemmän rajoittavaksi, jotta ajamisen hauskuus olisi paremmin läsnä.

Lisäksi Ceed GT:n jousien jäykkyyttä on lisätty edessä 13 ja takana peräti 44 prosenttia, ja samalla iskunvaimentimet vaihdettu tanakammiksi. Ylipäätään kaikki auton jousitussäädöt on suoritettu Saksassa Eifelin teillä ja kuululla Nürburgringin Nordschleifella.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt