Autot

Luksusta Vantaalle: Uusi DS-merkki avasi ensimmäisen myymälänsä

Julkaistu:

DS
Ranskalaisesta Citroënista omaksi automerkikseen irtautuneen DS:n ensimmäinen suomalainen erikoismyymälä eli DS Store on avautui tänään Vantaan Petikossa.
Palvelua, ylellisyyttä ja yksilöllisyyttä painottava DS pyrkii maahantuojan mukaan hankkimaan asiakkaita erityisesti niin sanotun avantgardistisen eli vakiintuneita suuntauksia rikkovan luovan elämäntyylin ystävistä.

Brändimanageri Petri Karppisen mukaan DS:n kiteytettynä ideana on tuoda vaikkapa parfyymeista ja viineistä tuttu eksklusiivinen ranskalaisuus myös tämän päivän automaailmaan.

Henkisenä esikuvanaan merkki käyttää erityisesti 1955 Pariisin autonäyttelyssä esiteltyä Citroën DS-mallia,jonka suurin tekninen ihme oli kaasunestejousitus. Autossa oli myös lukuisia muitakin erikoisia tekniikka- ja muotoiluratkaisuja.

– Mukavuus, muotoilu ja materiaalit ovat uudessakin DS:ssä tärkeässä roolissa. Esimerkiksi käy nahkaistuinten nahka, joka tulee Alpeilla laiduntavista lehmistä. Siellä ei ole esimerkiksi hyttysiä joiden pistot tekisivät nahkaan virheitä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt