Autot

Helsinki näyttelee isoa osaa Jaguarin mainoksessa

Julkaistu:

HELSINKi
Helsinki on pääosassa uudessa Jaguarin mainoksessa.
Maahantuontiorganisaatio Jaguar Suomen teettämä lyhytelokuvamainen video esittelee uuden sähköauton helsinkiläisissä maisemissa.

Video kuvattiin Helsingissä, kun uuden I-Pace-täyssähköauton ensimmäiset asiakasluovutukset Suomessa alkoivat lokakuussa. Valotaiteilija Kari Kola on videolla keskeisessä roolissa ja ajaa täyssähköautoa Helsingin yössä. Kola suunnitteli valomaisemat kuvausten eri osioihin. Videon lopussa auto saapuu Kolan toteuttaman valotaideteoksen keskelle Suvilahdessa. Teoksen julkistuksen yhteydessä 25. lokakuuta huomiota herättänyt valoilmiö ylsi kilometrien korkeuteen.

– Halusimme nostaa Jaguarin vahvan brändin ja kasvavan malliston valokeilaan paikallisesti toteutetulla materiaalilla. Jaguarin globaalit mainosmateriaalitkin ovat rohkean erilaisia kilpailijoihin verrattuna ja samaa teemaa noudattaa myös suomalainen toteutuksemme. Iloksemme suomalainen pimeys, hiljaisuus ja Kari Kola uniikkina vaikuttajana herätti mielenkiinnon myös muilla Euroopan markkinoilla ja lopputulos saa ansaitsemansa kansainvälisen näkyvyyden, Jaguar Suomen Senior Brand Manager Jukka Kortelainen sanoo yhtiön tiedotteessa.Videon on leikannut Ben Mercer, jolla on lähes 20 vuoden kokemus elokuva-, televisio- ja mainostyöstä. Ben on leikannut mm. elokuvat Tuntematon sotilas, Kätilö, Vuosaari, Havukka-ahon ajattelija, Käsky ja Päätalo. Äänisuunnittelusta on vastannut alan kokenut tuottaja Heikki Savolainen ja mainoskuvaukset toteutti Smak Film tiimeineen.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

I-Pace valittiin vuoden autoksi Saksassa (German Car of The Year 2019). Jaguarin ensimmäinen täyssähköauto sai eniten ääniä 12 kokeneelta toimittajalta, jotka vertailutesteissä ajoivat 59 autoa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt