Autot

Tässä on nyt Suomen ylivoimaisesti halvin katsastusasema: ”En kerta kaikkiaan tiedä miten tästä selvitään”

Julkaistu:

Katsastus
Pienimuotoiseksi markkinointikampanjaksi tarkoitetun kympin katsastuksen suosio yllätti yrittäjän heti alkumetreillä.
Puhelimeen vastaavan Citykatsastus Oy:n toimitusjohtaja Mika Kukkosen hekotuksesta ei tahdo tulla loppua sitten millään.

– Ei tässä voi muuta kuin nauraa. En kerta kaikkiaan tiedä miten tästä selvitään. Yhtään virallista mainosta ei ole vielä ulkona ja kaikki tarjousajat on jo myyty loppuun. Silti puhelin soi pelkän puskaradion perusteella punaisena, tämän viikon perjantain ja lauantain ajan autoja kympillä katsastava Kukkonen saa lopulta kerrotuksi.
Yrittäjän huoli on todellinen, sillä Citykatsastuksen varsinainen tarjousmainos on vasta painossa, minkä jälkeen tieto kympin katsastuksesta kannetaan yhteensä 38 000 kotitalouteen.

– Onneksi tarjouksemme on ilmaisjakelulehden välissä, niin ihan kaikki eivät lue sitä. Loput asiakkaat täytyy vaan laittaa jonoon ja toivoa etteivät kovin monet ole vihaisia jos ja kun katsastusajat loppuvat kesken. Yritän tässä parhaillaan varautua siihen mitä teemme ja kenelle soitamme siinä vaiheessa kun katsastusjono alkaa tukkia kehä ykkösen liittymää, Kukkonen pohtii.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Kaikkiaan kymmenen euron katsastusta voi kuvilla lajissaan erittäin halvaksi, erityisesti pääkaupunkiseudun hintatasolla mitattuna. Normaali hintataso Helsingin liepeillä on suunnilleen kolminkertainen, ja kovimmillaan henkilöauton määräaikaiskatsastuksesta joutuu päästömittauksineen kaikkineen maksamaan trendikkäässä Kallion kaupunginosassa jopa yli sata euroa.

Edes netin katsastushintavertailuista ei tällä hetkellä löydy yhtäkään määräaikaiskatsastuspalvelua joka maksaisi kuluttajalle lähellekään kymmenen euron luokkaa.
– Tässä ei ole mitään piilokuluja eikä minkäänlaista muutakaan kommervenkkia. Katsastus maksaa kympin, samoin päästömittaus jos asiakas sen tarvitsee. Yritän vain erottua ja tienata leipäni. Tee sitten sinä se juttu niin minä hoidan ne jonot. Ja kirjoita siihen, että palkkaan katsastusmiehiä vaikka heti, Kukkonen päättää.

Kympin katsastuksia tehdään ainoastaan Citykatsastuksen Kehä 1 -toimipisteessä tulevana perjantaina ja lauantaina.

Ota kantaa

Onko 10 euroa mielestäsi halpa hinta henkilöauton pakollisesta määräaikaiskatsastuksesta?

On 87% Ei ole 11% En osaa arvioida 1%
Ääniä yhteensä 17298

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt