Toyota julkisti korjauskampanjan, johon ei Suomessa voida kutsua yhtään autoa – kutsut lähtevät kyllä silti

Julkaistu:

Korjaus
Toyota julkisti eilen kaksi korjauskampanjaa.
Suomessa polttoainesäiliöön liittyvän korjauskampanjan piiriin kuuluu osa maaliskuun 2006 ja syyskuun 2018 välillä valmistetuista Toyota Aygo -malleista. Kampanjan piiriin kuuluvia autoja ei kuitenkaan ole Suomessa yhtään kappaletta, mutta Toyota Auto Finlandin mukaan tarkastettavaksi kuuluvien autojen – joita on yhteensä 493 kappaletta – omistajille tullaan joka tapauksessa lähettämään tarkastuskutsu.

Tarkastuksen yhteydessä Aygo-mallin polttoainesäiliö tarkastetaan ja tarvittaessa vaihdetaan veloituksetta uuteen.

Kampanjassa syynättävän polttoainesäiliön ohjeellinen tarkastustoimenpide johtuu siitä, että valmistusprosessista johtuen kampanja-autojen säiliön seinämävahvuus voi olla paikoitellen määriteltyä paksuutta ohuempi.

Tietojemme mukaan yhtään ongelmatilannetta ei ole esiintynyt, eikä yhtään tästä aiheutunutta onnettomuutta tai vaaratilannetta ei ole tapahtunut, Toyota Auto Finlandin tiedote summaa tilannetta.

Eilen Toyota Auto Finland kertoi myös toisesta Aygo-malliin liittyvästä korjauskampanjasta. Se liittyy takaovien ikkunoihin. Kampanjan piiriin kuuluu helmikuun 2005 ja tammikuun 2014 välillä valmistetut Aygot. Autoja on Suomessa 2 876 kappaletta.

Mahdollisessa ongelmatilanteessa takaovien ikkunoiden liimaus saattaa rakoilla. Tällöin ikkunalasi on kiinni yhden kiinnityspisteen varassa, jolloin voidaan havaita esimerkiksi kasvanut melutaso tai veden pääsy sisään matkustamoon.

Korjaus: Toyotan jokainen maaorganisaatio huolehtii Euroopassa kutsukirjeen lähettämisestä omille asiakkailleen – kysymys ei ole pelkästään Suomesta.

Ota kantaa

Onko kuitenkin hyvä että tarkistetaan?

On, aina 87% On, mutta vain joskus 4% No ei ole 6% En tiedä 3%
Ääniä yhteensä 4266

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt