Nissan NV-sarjan pakettiautoista helposti matkailuautoja - Autot - Ilta-Sanomat

Nissanin pakettiauto muuttuu hetkessä matkailuautoksi – jopa kaksi parivuodetta

Nissanin kevyet hyötyajoneuvot muuntautuvat helposti lomamatkalaisen majapaikaksi.

Käsite hyötyajoneuvo todentuu Nissanin pakettiautoissa.­

25.9.2018 11:00

Nissanin NV200-, e-NV200- ja NV300-pakettiautot muokkautuvat moneksi niihin tarjottavien korimuunnosten ansiosta.

Kukin matkailuautoksi tehty pakettiauto tarjoaa sisätilat tien neljälle ihmiselle. Matkailuautoon on integroitu kaikki nykyajan mukavuudet kuten liesi, jääkaappi, hanalla varustettu allas sekä runsaasti säilytystilaa.

Illan pimetessä matkailuauto muuntautuu makuutilaksi, josta löytyvät vaahtomuovipatja kahdelle hengelle, kaikki ikkunat peittävät pimennysverhot sekä lämmitys- ja viilennysjärjestelmä. Kolmikon tilavimpaan matkailuautoon, NV300:een, mahtuu myös toinen parivuode korotetun katon ansiosta.

Asiakkaat voivat muokata Nissan-matkailuautonsa omien tarpeidensa mukaisesti. Saatavilla on muun muassa aurinkopaneeleita sähkölaitteiden lataamiseen tai markiisi lisävarjon saamiseksi.

NV300:een on saatavilla kahta pituutta: 4 399 mm ja 5 399 mm. NV200:n ja e-NV200:n pituus on 4 400 mm. Kustakin mallista on valittavissa kaksi toisistaan eroavaa varustetasoa, Pacific ja Weekender.

NV200- ja NV300-autojen voimalinjat perustuvat Nissanin dieselmoottoriin joko 1,5-litraisena tai 1,6-litraisena. Täyssähköisen e-NV200-matkailuauton toimintamatka on 200 kilometriä (WLTP) yhdellä latauksella.

Nissan esitteli matkailuautokorimuunnokset ensimmäisen kerran Madridin autonäyttelyssä toukokuussa 2018. Nissanin rakentajakumppanina toimi espanjalainen matkailuautojen korimuunnoksiin erikoistunut yritys Bram Technologies.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?