Autot

Opel julkisti futuristisen kaupunkimaasturinsa – valmistaja korosti ”uutta saksalaisuutta”

Julkaistu:

Konseptiauto
Opel on julkistanut uuden konseptiautonsa Opel GT X Experimentalin. Valmistajan mukaan se antaa vihjeitä tulevista Opelin tuotantomalleista.
GT X Experimental on täyssähköauto, jonka teho tulee 50 kWh:n seuraavan sukupolven litiumioniakusta, joka ladataan induktiivisesti. Auto on kompakti: viisiovisen kaupunkimaasturin pituus on 4,06, leveys 1,83 ja korkeus 1,53 metriä.

– Suunnittelijamme ja muotoilijamme ovat toteuttaneet tämän uudessa Opel GT X Experimentalissa hienosti. Se tarjoaa selkeän käsityksen siitä, mikä on Opelin näkemys liikkumisen tulevaisuudesta, Opelin pääjohtaja Michael Lohscheller sanoo.

Juhlapuheissa ranskalaisomistukseen siirtyneen Opelin edustajat korostivat juuriaan:

”Tulevaisuudessa brändi haluaa säilyttää saksalaiset juurensa modernilla ja positiivisella tavalla: Opelin ”uusi saksalaisuus” nojaa parhaisiin perinteisiin saksalaisiin arvoihin – huippuluokan insinöörityö, aito kiinnostus hyvin rakennettuihin koneisiin, vahva keskittyminen toiminnallisuuteen, laatuun ja luotettavuuteen. Näitä arvoja halutaan rikastuttaa lämmöllä ja avoimuudella.”
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Opelin strategian mukaisesti sen kaikki mallit ovat sähköistettyjä vuoteen 2024 mennessä.

GT X Experimental sisältää 3. tason itsenäisen ajamisen toiminnot. Se pystyy selviytymään kaikista ajamisen toiminnoista, mutta kuljettajan on pystyttävä vastaamaan auton pyyntöön ottaa ohjaus haltuun.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt