Autot

Opelin tulevaisuus näyttää tältä – pääjohtaja raotti hiukan salaisuuden verhoa

Julkaistu:

TULEVAISUUS
Opelin uusi konseptiauto on ristitty. Se on Opel GT X Experimental.
Opelin pääjohtaja Michael Lohscheller raotti jo hieman konseptiauton keulan ilmettä. Paljon ei vielä näy, mutta Opelin mukaan se tarjoaa viitteitä tulevaisuudesta ja tulevien mallien muotoilukielestä.

Konseptiauto julkistetaan kokonaisuudessaan myöhemmin tänä vuonna.

Opel korostaa brändiarvojaan (saksalainen, lähestyttävä ja jännittävä) uuden synnyttämisessä.

– Meidän on noudatettava brändiarvojamme kaikessa, mitä teemme. Tämä pätee ideasta uuden mallin kehittämiseen ja toteuttamiseen ja on keskeinen osa Pace-suunnitelmaa, Michael Lohscheller sanoo.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Tämän takia halusin, että suunnittelutiimimme ja insinöörimme visualisoivat nämä arvot konseptiautoksi. Tuloksena syntynyt Opel GT X Experimental juhlii maailman ensi-iltaansa vielä ennen tämän vuoden loppua.

Opelin mukaan GT X Experimental antaa ensivaikutelman siitä, miltä Opel-mallit näyttävät 2020-luvun puolivälissä. Opel GT X Experimental noudattaa Opel Compassiksi nimettyä uutta muotoilusuuntaa, jonka tärkeimmät elementit ovat kaksi ristikkäistä akselia. Pystyakselina toimii konepellin vahva keskilinja, ja vaaka-akseli muodostuu siivenmuotoisista ajovaloista. Keskipisteessä on Opelin Blitz-logo.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt