Autot

BMW pyysi anteeksi moottoripaloja kumarruksen kera

Julkaistu:

PALO
BMW:n edustajat pyysivät anteeksi lukuisia Etelä-Koreassa sattuneita moottoripaloja. Maan liikenneministeriön mukaan alkuvuoden aikana sen tietoon on tullut 27 paloa.
BMW ilmoitti Soulissa, että se kutsuu maassa 106 000 dieselmoottorilla varustettua autoa tarkastuksiin 20. elokuuta alkaen.

BMW-merkkisten autojen moottoripalojen syyksi on löytynyt ongelma pakokaasujen kierrätysjärjestelmässä. Valtaosa ongelmista on koskenut 520-mallia.

– Viimeaikaisten palojen vuoksi pyydämme vilpittömästi anteeksi kuluttajien ja viranomaisten keskuudessa syntynyttä huolta ja levottomuutta, BMW:n Etelä-Korean toimintojen johtaja Kim Hyo-joon sanoi lehdistötilaisuudessa maanantaina.

BMW ilmoitti myös saaneensa vihiä ongelmista jo 2016, mutta niiden jäljille päästiin varsinaisesti vasta tämän vuoden kesäkuussa. BMW ilmoitti jo ennen Koreassa tapahtuneita paloja ”teknisestä kampanjasta” myös Yhdysvalloissa ja Euroopassa, jossa on myös tilastoitu vastaava määrä ongelmia kuin Koreassa.


Kuvat palavista Bemareista ovat olleet yleisiä tänä vuonna korealaisissa tiedotusvälineissä. Osa pysäköintipaikoista ei ole hyväksynyt BMW-merkkisiä autoja parkkiruutuihinsa palojen pelossa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Kaikkiaan 17 BMW:n omistajaa on jo haastanut saksalaisvalmistajan oikeuteen paljon vuoksi.

BMW on Etelä.Koreassa toiseksi suosituin ulkomainen autonvalmistaja Mercedes-Benzin jälkeen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt