Autot

Helsinkiläinen Juha bongasi Mersun tulevan maasturin naamioituna – ohjaamokin paljastui samalla

Julkaistu:

BONGAUS
Mercedes-Benzin katumaastureista toiseksi suurin uudistuu pian. Helsinkiläinen Juha Kinanen bongasi kaksi Mercedes-Benzin tulevan GLE-sarjan katumaasturia Alpeillla.
Vahvasti teipatut autot olivat parkissa Fernpassissa Itävallassa, kun Kinanen huomasi ne. Autojen Camo-väritys paljasti ne heti testiautoiksi. Fernpass sijaitsee Innsbruckista länteen, tiellä, joka johtaa Itävallasta Saksan puolelle. Kinanen oli pysähtynyt tauolle matkalla Müncheniin.

– Autot herättivät kiinnostusta suositussa taukopaikassa. Ihmisiä parveili niiden ympärillä katsomassa niitä sisältä ja ulkoa.

Kinanen nappasi kameran esiin ja hän sai otettua autoista muutaman kuvan. Juhalla kävi autoja kuvatessaan myös onni, sillä hän pääsi ikuistamaan myös auton ohjaamon, kun kuljettaja poisti sen päältä katseilta suojaavan peiton.

Kuvasta voi nähdä, että autossa on sama ohjaamo kuin uudessa E-sarjalaisessa. Kuva ohjaamosta myös paljastaa auton tulevaksi GLE-malliksi, joka teknisesti pohjautuu myös E-sarjaan. GLE saanee saman ohjaamon kuin sen henkilöautosisarkin.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

E-sarja uudistui vuosi takaperin ja nyt on sen maasturiversion aika uudistua, sillä sen nykyinen sukupolvi on ollut markkinoilla jo vuodesta 2012.


Nykyinen GLE:n mallisukupolvi oli alkuaikansa ML-mallisena, mutta kun Mercedes teki autoon kasvojen kohotuksen, sen mallimerkintä muutettiin samalla Mersun nykylogiikan mukaiseksi GLE:ksi.

Uutta Mercedes-Benz GLE:tä odotetaan ensiesiteltäväksi joko tulevan syksyn tai ensi kevään autonäyttelyissä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt