Autot

Hyundain uutuus sai Suomi-hinnat – halvin malli on bensakoneinen manuaali

Julkaistu:

Hyundai
Hyundai Tucsonin hinnasto on julkaistu. Malliston hinnat alkavat 28 990 eurosta (1.6 GDI 132 hv etuvetoisena kuusivaihteisella käsivaihteistolla).
Hyundai Tucson on saanut uuden päivitetyn designin, moottorit sekä edistyksellisiä turvallisuus- ja mukavuusvarusteita jotka palvelevat Hyundain mukaan ”tämän päivän autoilijan tarpeita”.

Malli on saanut uutta ilmettä mm. Hyundain tunnusomaisella Cascading Grill -etusäileiköllä ja uusilla täys-led-ajovaloilla. Myös takavalot ja takapuskuri on uusittu, minkä lisäksi etupuskuria on nostettu.

Yhteensä 11 ulkovärin valikoimaan saadaan kolme uutta vaihtoehtoa, ja vannevaihtoehtona saataville tulevat uudet 19 tuuman alumiinivanteet.

Lue lisää: IS ensitestissä upouusi Hyundai Tucson – dieselin ja sähkön yhdistelmällä

Sisätiloiltaan Hyundai Tucsonin olemus päivittyy neljällä sisustavärivaihtoehdolla eli mustalla, beigellä, harmaalla ja punaisella sekä laadukkaammilla verhoilumateriaaleilla.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Ensimmäiset uudet Hyundai Tucsonit saapuvat maahan vielä tässä kuussa ja ne on varustettu uudelleen kehitetyllä 1,6 CRDI -dieselmoottorilla sekä etuvetoisella käsivaihteisella 1,6 GDI- tai 1,6 T-GDI -bensiinimoottorilla. Moottoreista viimeisenä mainittu on saatavilla myös seitsemänvaihteisella kaksoiskytkinautomaattivaihteistolla (7-DCT).

Myöhemmin moottorivalikoimaa tulee täydentämään myös uusi 2,0 CRDI -kevythybridimoottori, jossa sähkömoottori on yhdistetty dieselmoottoriin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt