Uusi Opelin paku – kuin henkilöauton ohjaamo ja tilaa kahdelle eurolavalliselle

Uusi Opel Combo Cargo on tavara-auto kompakteilla ulkomitoilla ja uusilla teknologioilla.

Uutuuden saa joko lyhyenä tai pidempänä versiona.

Viidennen sukupolven Opel Combo Cargo on ulkomitoiltaan kompakti, mutta 4,4 m3:n tavaratilaan sopii kaksi eurolavaa. Kantavuudeksi Opel ilmoittaa enimmillään 1 000 kiloa.

Mallisto tarjoaa laajan valikoiman malleja lyhyestä (4,40 metriä) pitkään (4,75 metriä), ja Combo Cargo on saatavana kahden tai kolmen istuimen ohjaamolla.

Combo Cargo voidaan varustaa takakameralla, joka näyttää auton takana olevan alueen infotainment-näytössä.

Uuteen Combo Cargoon on saatavana monia innovatiivisia teknologioita ja jopa 19 avustinjärjestelmää, jotka helpottavat ajamista, pysäköintiä, tavaroiden tai henkilöiden kuljettamista. Combon voi varustaa muun muassa uudella, tunnistimiin perustuvalla sivusuojajärjestelmällä, joka helpottaa liikkumista pienellä nopeudella ahtaissa paikoissa varoittaen kuljettajaa vaarasta osua esteeseen.

Ammattilaiset, jotka tarvitsevat parempaa pitoa mudassa, hiekassa tai lumessa, voivat valita etuvetoiseen Comboon elektronisen IntelliGrip-pidonhallintajärjestelmän.

Nykyaikainen paku on ohjaamotiloiltaan kuin mikä tahansa henkilöauto.

Combon ensimmäinen sukupolvi esiteltiin 1987. Se perustui Opel Kadettiin, kaksi seuraavaa vastaaviin Corsa-malleihin ja neljäs oli yhteistyön tulos Fiatin kanssa. Uusi, viides sukupolvi, on kehitetty täysin uudelle arkkitehtuurille Groupe PSA:n kanssa, joka on tavara-autojen markkinajohtaja.

Auto esitellään virallisesti tulevana syksynä.

Opel on alkuvuonna ollut viidenneksi eniten ensirekisteröity pakettiautomerkki.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?