Autot

Opelin tilava perheauto tulee kahdella eri pituudella – katossakin reilusti säilytystilaa

Julkaistu:

UUTUUS
Viidennen sukupolven Opel Combo saapuu loppukesästä Suomeen.
Monikäyttöinen Opel Combo Life on varustettu kahdella sivuliukuovella ja saatavana lyhyenä (4,40 metriä) tai pitkänä (4,75 metriä) versiona sekä viisi- että seitsemänpaikkaisena.

Combo Lifessa on Opelin muista malleista tuttuja teknologioita ja kuljettajaa avustavia järjestelmiä, kuten kuljettajan vireystilan valvonta, takakamera 180 asteen lintuperspektiivinäkymällä, heijastusnäyttö ja IntelliGrip. Mukavuusvarusteisiin kuuluu muun muassa istuimien ja ohjauspyörän lämmitys. Valinnainen panoraamakatto päästää valon matkustamoon ja tarjoaa 36 litraa ylimääräistä säilytystilaa katon rajassa.


Combo Life -mallistossa on kaksi muista Opeleista jo entuudestaan tuttua varustetasoa – Enjoy ja Innovation. Enjoy-varustetasoon kuuluu muun muassa tietoviihdejärjestelmä kahdeksantuumaisella kosketusnäytöllä, lämmitettävä ohjauspyörä, kaksi USB-porttia, kolme takaistuimen Isofix-paikkaa ja 40:60-suhteessa jaettava takaistuimen selkänoja.

Bensiinivaihtoehto on 1.2-litrainen Turbo Ecotec, joka on saatavana kuusiportaisella manuaalivaihteistolla. Dieselmallisto koostuu 1.5-litraisesta moottorista, josta on valittavana kaksi eri tehoversiota: 102 hv tai 130 hv. Jälkimmäisen yhteyteen voi valita myös kahdeksanportaisen automaattivaihteiston.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Hinnat alkaen malli (22 471 euroa) on 1.2 Turbo ECOTEC Start/Stop M6 110 hv Enjoy.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt