Autot

Lehti testasi uudelleen Teslan haukuttuja jarruja – kolme muuta huolenaihetta listattiin

Julkaistu:

Testaus
Teslan laiteohjelman päivitys sai ihmeitä aikaan.
Kun amerikkalainen Consumer Reports selvitti viime viikolla uuden Tesla Model 3:n jarrutusmatkoja, raportti kertoi heikosta tuloksesta.

Nyt Model 3:n jarrut ovat Consumer Reportsin mukaan kunnossa. Pikaparannus syntyi miltei hetkessä. Kun Teslan toimitusjohtaja Elon Musk myönsi ongelman 22. toukokuuta, hän samalla lupasi, että jarruongelma voidaan korjata nopeasti laiteohjelman päivityksellä.

Ohjelmistopäivityksen jälkeen Consumer Reports uusi testin samalla autolla: päivitys paransi auton jarrutusmatkaa alle kuusi metriä.

– Olen ollut Consumer Reportsin palveluksessa 19 vuotta ja testannut yli tuhat autoa, enkä ole koskaan nähnyt autoa, joka pystyy parantamaan suoritustaan langattomasti tehdyllä päivityksellä, autotesteistä vastaava johtaja Jake Fisher sanoi.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Model 3:n parantunut jarrutusmatka nosti auton pisteitä niin paljon, että lehti voi nyt suositella sen hankkimista. Silti testaajat havaitsivat kolme muuta huolenaihetta: ajoviiman aiheuttama suhina, kova alusta ja epämukava takapenkki. Musk on kertonut lehdelle, että tuotantolinjalla on jo tehty muutoksia, jotta kolmesta mainitusta ongelmasta päästään eroon.

Consumer Reports on vuonna 1930 perustettu, voittoa tuottamaton julkaisu, joka on erikoistunut testaamaan erilaisia kuluttajatuotteita ja kertomaan niiden tuloksista puolueettomasti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt