Autot

MAN TGE on kuin naamioitu VW

Julkaistu:

MAN TGE on yksi kevään uusista pakettiautomalleista.
Käytännössä MAN TGE on sama kuin nykyinen Volkswagen Crafter. Vain keulamaskin ja ohjauspyörän naamiointi erottavat ne toisistaan.

MAN uskoo TGE:n soveltuvan niin rakennusfirmojen käyttöön, taksitoimintaan, kuriiritoimintaan, huoltopalveluihin kuin karavaanarillekin.

Voimalinja rakentuu yhden moottorikoon ympärille. Saatavilla on vain 2,0-litrainen TDI, joka on nimenomaan hyötyajoneuvoja varten rakennettu. Moottorin komponentit on suunniteltu pitkää käyttöikää ajatellen. Moottori on sijoitettu muutoin poikittain, mutta takavedoissa se on käännetty pitkittäin.

Vetotapoja on kaikki kolme. Etu- ja nelivetoisiin versioihin on saatavilla tehoiltaan 75 kW, 103 kW ja 130 kW moottorit, takavetoisiin 90:n ja 130 kW:n versiot. Vaihteistoista manuaalivaihteiset ovat kuusivaihteisia ja automaatit kahdeksanvaihteisia turbiiniautomaatteja.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Akselivälit ovat 3,64 ja 4,49 metriä. Heti alussa on saatavilla umpipaketti- ja umpikuorma-autot, alustapaketti- ja alustakuorma-autot sekä doppelialusta. Suurin osa takavedoista on varustettu paripyörin –automaatin yhteydessä aina. Ensi vuonna saataville tulee vielä pikkubussiksi soveltuva kombimalli.

Malliston hinnat lähtevät kipuamaan 36 000 eurosta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt