Autot

Uusi Mercedes-Benz Sprinter on tietotekniikkaa pullollaan – sivutuuliavustinkin vakiona

Julkaistu:

UUTUUS
Mercedes-Benzin uusi, kolmannen sukupolven Sprinter on täynnä autoteollisuuden tuoreinta tietotekniikkaa.
Mercedes-Benzin maahantuoja Veho kertoo tiedotteessaan, että ensimmäiset kolmannen sukupolven Sprinterit toimitetaan asiakkaille kesäkuun aikana.

Uusi Sprinter on ensimmäinen pakettiautomalli, joka edustaa vuonna 2016 esiteltyä Mercedes-Benzin adVANce-toimintafilosofiaa. Siinä on maahantuojan mukaan viisi keskeistä periaatetta: ”verkottuminen ja digitaaliset palvelut, varusteratkaisut tehostamassa asiakkaiden toimintaa, uudet innovatiiviset vuokrauspalvelut, uudet julkiset liikenteen konseptit sekä kokonaisvaltainen lähestymistapa sähköiseen liikkumiseen”.

Turvajärjestelmistä saatavina ovat esimerkiksi aktiiviset etäisyys-, jarru- ja kaista-ajoavustimet sekä vireystila-avustin.

Valinnaisvarusteena on tarjolla pysäköintipaketti joko 360 asteen kamerajärjestelmällä tai peruutuskameralla. Vakiovarusteita ovat muun muassa sivutuuliavustin sekä ajonopeuden mukaan säätyvä sähköinen ohjaustehostin EPS.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Uutta Sprinteriä on testattu neljässä maassa. Sen talvitestit ajettiin Suomessa.

Jatkossa Mercedes-Benz Vans aikoo sähköistää koko pakettiautomallistonsa. Ensimmäinen uusi tuote on eVito, joka tulee markkinoille vuoden 2018 jälkipuoliskolla. Sitä seuraa eSprinter vuonna 2019.

Kolmannen sukupolven Sprinteristä on luvassa ensitestijuttu painetussa Ilta-Sanomissa perjantaina.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt