Autot

Tältä näyttää Bemarin X-malliston tuorein uutuus

Julkaistu:

Uutuusmalli
Baijerilaismerkin SAV- eli Sports Activity Vehicle -malliperheen jäsen X4 uudistuu.
Nykyisen X4:n ensiesittelystä on kulunut jo neljä vuotta, joten uudistus on ajankohtainen.

Uudistettu X4 perustuu viime vuoden lopulla markkinoille tulleen uuden X3:n perusrakenteelle. Auto on kahdeksan senttiä edeltäjäänsä pidempi, ja myös akseliväliä on kasvatettu reilut viisi senttiä. X-mallien tapaan kattolinja laskeutuu auton perää kohti tasaisen määrätietoisesti, ja katon takaosa onkin nyt aiempaa matalampi. Auton ikkunalinjat ovat edelleen pienehköt.

X4:n kojelautamuotoiluun on otettu piirteitä X3:sta. Digitaaliset näytöt tulevat tarjolle lisähintaan. Vakiovarusteena autossa on 6,5-tuumainen kojelaudan näyttöruutu.

Etuistuimet on muotoiltu uudelleen. Takana on muuten hyvin tilaa, mutta matalahko kattolinja syö luonnollisesti pääntilaa. Tavaratila on kooltaan 525–1 430 litraa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

X4:n urheilullisia piirteitä on korostettu – näin baijerilaistehdas sen ilmaisee – huomattavasti parannetuin ajo-ominaisuuksin, aiempaa ylellisemmin sisätilan ratkaisuin ja huippuluokan kuljettajan avustusjärjestelmin.

Ensivaiheessa tarjolle tulee kaksi bensiinimoottoria, joiden tehot ovat 184 ja 252 hevosvoimaa. Turbodieseleiden tehot ovat 190 ja 231 hevosvoimaa. Kaikki neljä voimanlähdettä ovat nelisylinterisiä.

BMW X4:n ennakkomyynti on jo alkanut Suomessakin. Hinnat lähtevät 66 372 eurosta. Auto saapuu maahan alkukesästä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt