Volvosta irrotettu automerkki nyt myös Suomeen – 2 500 eurolla pääsee jonoon

Polestar 1 on nyt ennakkotilattavissa 18 maassa eri puolilla maailmaa – mukaan lukien Suomessa.

Polestar 1 -malli on nähtävissä ensimmäistä kertaa julkisesti parhaillaan meneillään olevassa Geneven autonäyttelyssä.

Ennakkotilausten lisäksi käyttöön on otettu uusi auton suunnittelutyökalu, jolla asiakkaat voivat visualisoida oman Polestar 1 -autonsa ennen tilauksen tekemistä.

– Jo yli 7 000 ihmistä on osoittanut kiinnostusta Polestar 1 -autoa kohtaan, joten olemme erittäin iloisia asiakkaiden intohimoisesta suhtautumisesta tuotteeseemme. Otamme nyt seuraavia askeleita eteenpäin kohti tämän kauniin auton toimittamista ensimmäisille asiakkaille, kertoo Polestarin pääjohtaja Thomas Ingenlath.

Polestarin lähettämän tiedotteen mukaan ennakkotilausprosessi käsittää 2 500 euron ennakkomaksun, joka toimii vuoronumerona Polestar 1 -jonossa. Ennakkotilauksen voi nyt tehdä 18 maassa: Kiina, USA, Ruotsi, Saksa, Norja, Hollanti, Tanska, Suomi, Iso-Britannia, Espanja, Ranska, Portugali, Puola, Italia, Itävalta, Sveitsi, Belgia ja Kanada.

Polestar 1 on suorituskykyinen coupé-mallinen GT-hybridi, joka kehittää tehoa 600 hevosvoimaa ja vääntöä 1 000 newtonmetriä. Toimintasäde pelkällä sähköllä ajettaessa on mittavat 150 kilometriä.

Polestarin tiedote ei kerro tämän auton hinnasta mitään. Aiemmin tiedotusvälineissä on esiintynyt hinta-arvioita, jotka ovat liikkuneet 130 000 ja 150 000 euron välillä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?