Mitsubishi muokkasi menestysmaasturinsa uuteen uskoon - Autot - Ilta-Sanomat

Mitsubishi muokkasi menestysmaasturinsa uuteen uskoon

Outlander PHEV on ollut Euroopan myydyin ladattava hybridi vuodesta 2015 lähtien.

Julkaistu: 20.2.2018 16:19

Mitsubishi paljastaa uuden Outlander PHEV:n Geneven autonäyttelyssä maaliskuussa.

Mitsubishi kertoo tiedotteessaan, että viisi vuotta sitten lanseerattu Outlander PHEV on ollut Euroopan myydyin ladattava hybridiauto vuosina 2015, 2016 ja 2017. Yhteensä sitä on ehditty myydä Euroopassa yli 100 000 kappaletta.

Genevessä esiteltävä malli sisältää valmistajan mukaan ”seuraavan sukupolven teknologioita niin sähkömoottorin kuin SUV-ominaisuuksienkin osalta”. Auton voimalinja on suunniteltu uudelleen ja sisätilojen materiaaleja vaihdettu. Muotoiluakin on kehitetty virtaviivaisempaan suuntaan.

Uusi 2,0-litrainen bensiinimoottori tarjoaa valmistajan mukaan paremman väännön ja pehmeän ajotuntuman sekä kohentuneen kokonaistehokkuuden ja taloudellisuuden entistä alhaisimmilla kierroksilla.

Etu- ja taka-akseleille sijoitettujen sähkömoottorien teho on kasvanut 10 prosenttia. Ajoakun teho on kasvanut niinikään 10 prosenttia, ja sen kapasiteetti on lisääntynyt 15 prosenttia. Nelivetojärjestelmään on vuorostaan tullut uusia ajotiloja vaihtuvien keliolosuhteiden varalta.

Auton ulkoinen ilme on muuttunut muun muassa led-valojen ja uuden alleajosuojan ansiosta. Autossa on nyt kaksiväriset 18-tuumaiset kevytmetallivanteet ja entistä suurempi takaspoileri. Sisältä löytyy uusi kojetaulu ja uudelleen muotoiltu vaihdevalitsin sekä aikaisempaa tukevammat etuistuimet.

Suomessa uusi Outlander PHEV esitellään syksyllä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?