Autot

Citroën ei tyytynyt kasvojenkohotukseen: C4 Cactus meni uusiksi lähes täysin

Julkaistu:

Uutuus
Perinteisen faceliftin sijaan Citroën on uusinut C4 Cactus –mallinsa lähes täysin.
Täysin uusi Citroën C4 Cactus korvaa niin edeltäjänsä kuin aiemman Citroën C4 -mallin.

C4 Cactus tulee markkinoille mukavuutta painottaen, mikä ei sinänsä valmistaen tuntien yllätä. Autossa esitellään Euroopassa ensimmäisen kerran kaksi ainutlaatuista keksintöä. Toinen niistä on Citroënin uusi mukavuusjousitus (Progressive Hydraulic Cushions), jossa iskunvaimentimiin on lisätty hydrauliset tyynyt. Ne vaimentavat iskunvaimentimien ulos- ja sisäänjoustoja lisäten ajo- ja matkustusmukavuutta.

C4 Cactuksen nojatuolimaiset, istuimet ovat toinen uutuus. Istuimiin on saatu aikaan pehmeys ja mukavuus istumistuntuman silti muuttumatta löysäksi, valmistaja lupaa.

Mukavuutta ja turvallisuutta lisäävät autoon saatavat 12 ajoavustinta, joita on uudessa Citroën C4 Cactuksessa yhteensä 7 enemmän kuin edeltäjässään.


Ulkomitoiltaan malli säilyy edelleen kompaktina ja lähes aiemmissa mitoissaan. Kulekin Airbump-suojar pysyvät C4 Cactuksen mukana edelleen, mutta niitä on madallettu.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Sisätiloissa C4 Cactuksen ohjausnäyttö on säilytetty miltei ennallaan.

Moottorivaihtoehtoja on seitsemän; neljä eri PSA:n PureTech-teknologian bensiinimottoria: PureTech 82 manuaalivaihteisena, PureTech 110 manuaali- ja automaattivaihteisena sekä PureTech 130 manuaalivaihteisena. Dieselmottoreita tulee kolme; BlueHDi 100 manuaalivaihteisena ja BlueHDi 120 manuaali- ja automaattivaihteisena.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt