Tältä näyttää Mitsubishin tulevaisuus – uusi konseptimalli kolmella sähkömoottorilla - Autot - Ilta-Sanomat

Tältä näyttää Mitsubishin tulevaisuus – uusi konseptimalli kolmella sähkömoottorilla

Mitsubishi e-Evolution on esimakua tulevasta. Mitsubishi esittelee seuraavan kolmen vuoden aikana yhteensä 11 mallia, joista kuusi on täysin uusia.

Julkaistu: 25.10.2017 18:55

Mitsubishi paljasti tänään Tokion autonäyttelyssä e-Evolution-konseptimallin.

Sähköisellä voimalinjalla varustettu, nelivetoinen konseptiauto antaa viitteitä Mitsubishin lähitulevaisuuden suunnitelmista. Samalla se ilmentää yhtiön uutta brändistrategiaa, jonka sloganiksi on valittu ”Drive your Ambition.”

Mitsubishi e-Evolution on uuden sukupolven suorituskykyinen, nelivetoinen SUV-malli.

Älykäs nelivetojärjestelmä huomio muutokset tie- ja liikenneolosuhteissa sekä kuljettajan keskittymiskyvyssä. Järjestelmä pystyy myös opastamaan kuljettajaa. Kuljettaja puolestaan pystyy käyttämään ääniohjauskomentojen avulla muun muassa ilmastointia, tuulilasinpyyhkimiä ja ajovaloja.

Mitsubishi e-Evolutionin voimanlähteinä ovat suorituskykyiset sähkömoottorit. Auto on varustettu suuren kapasiteetin akkujärjestelmällä. Auto hyödyntää kolmen sähkömoottorin 4WD-järjestelmää. Yksi sähkömoottoreista sijaitsee auton etuakselilla ja kaksi takana. Voimalinja on yhdistetty sähköisesti toisiinsa tarjoten aina optimaalisen voimanjaon kaikissa olosuhteissa.

Tulossa kuusi uutta mallia

Mitsubishi Motors on esitellyt kolmivuotisen suunnitelman, jonka tavoitteena on kasvattaa yli 30 prosenttia vuosittaista myyntiä. Yhtiö tavoittelee 1,3 miljoonan ajoneuvon valmistusta vuositasolla nykyisen noin miljoonan kappaleen sijaan.

Mitsubishi Motors panostaa jatkossa voimakkaasti myös tuotekehitykseen. Mitsubishi esittelee seuraavan kolmen vuoden aikana yhteensä 11 mallia, joista kuusi on täysin uusia. Ensimmäisen uuden sukupolven Mitsubishi-malleista on Eclipse Cross, joka saapuu vuodenvaihteessa Suomeen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?