Autot

Mersun monikäyttöisellä traktorilla voi ajaa 80 km/h – pian Suomessakin!

Julkaistu:

TRAKTORI
Mercedes-Benz Unimog on rekisteröitävissä pian T1b-luokan traktoriksi. Näin sillä voi huristella 80 kilometrin tuntinopeutta.
Saksassa Unimogin on voinut rekisteröidä maataloustraktoriksi jo vuosien ajan. Ensi vuoden alussa tämä on myös mahdollista Suomessa.

– Tämä on merkittävä etu maatalousyrittäjille ja urakoitsijoille, koska siirtymät voidaan nyt hoitaa suurilla ajonopeuksilla. Tämä parantaa myös merkittävästi kustannustehokkuutta. Unimogin ajomukavuus niin pelloilla kuin maantiellä on vertaansa vaille. Panoraama-ohjaamo tarjoaa myös ylivoimaisen näkyvyyden eteenpäin, vaikka keulalla olisi isojakin lisälaitteita, Veho Erikoisajoneuvojen myyntipäällikkö Risto Eränen sanoo.

Unimogiin on saatavana yli 1 000 lisälaitetta mukaan lukien traktorin perinteiset etu- ja takanostolaitteet. Etu-ulosotto tarjoaa 160 kilowatin tehon, jolloin Unimogin edessä voidaan käyttää vaikka suuritehoisia lumilinkoja.

Unimogin takaulosotto on suoran voiman ulosotto, jolloin maksimiteho on 220 kilowattia. Unimogin lisävarusteet ovat kattavat ja jokaiseen työtehtävään tarvittavat ominaisuudet on helppo valikoida laajasta lisävarustuksesta.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Mercedes-Benz Unimogiin pääsee tutustumaan Tampereella KoneAgria-messuilla 12.–14. lokakuuta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt