Ford Tourneo Custom uudistui – kuin pyörillä liikkuva konferenssitila

Konferenssi takapenkillä! Fordin mukaan Tourneo Custom on luokkansa ainoa ajoneuvo, jossa kuusi yksittäistä istuinta voidaan järjestää ”konferenssimuotoon”.

Istuimet voidaan myös järjestää kahteen riviin.

Uuden Tourneo Customin kyydissä matkustaa mukavasti jopa yhdeksän henkilöä. ”Konferenssimuodon” lisäksi istuimet voidaan myös järjestää kahteen riviin. Tonniluokan pakuissa ”konferenssimuoto” on vanhastaan tuttu juttu.

– ”Uuden Tourneo Customin myötä jokainen matkustaja pääsee nauttimaan parhaista paikoista, kertoo johtaja Pete Reyes.

– Tämä monipuolinen auto on muuttanut muotoaan renkaista kattoon. Tyylikkäät sisätilat yhdistävät luksusauton mukavuuden ja laadun erinomaiseen tilaan ja käytännöllisyyteen, Reyes ylistää Frankfurtin autonäyttelyyn tuotavaa uutuutta.

Lehdistö ja yleisö pääsevät testaamaan tällä viikolla, pitävätkö Reyesin sanat kutinsa.

Uuden Tourneo Customin keula perustuu samaan muotokieleen Fordin uusimpien henkilöautojen kanssa.

Ford kertoo tehostetun ilmastoinnin lisäävän matkustusmukavuutta myös takapenkillä. Matkustamossa on myös kuusi usb-porttia ja 10 kaiuttimen äänentoistojärjestelmä. Materiaaleina on käytetty sekä kankaita että nahkaa. Kuljettajilla on käytössään SYNC 3 -tietoviihdejärjestelmästä ja sitä tukeva 8 tuuman kosketusnäyttö.

Turvaa runsaasti

Uusi Tourneo Custom on luokkansa ensimmäinen ajoneuvo, joka on varusteltu älykkäällä nopeudenrajoittimella (Intelligent Speed Limiter). Uuteen malliin on saatavilla myös kuolleen kulman varoitusjärjestelmä (Bling Spot Information System), jota täydentää risteävän liikenteen tunnistava Cross Traffic Alert -toiminto. Tourneo Customista löytyy jo entuudestaan jalankulkijoita suojaava Pedestrian Detection -teknologia Pre-Collision Assist -törmäyksenestoavustimella, kaistavahti (Lane Keeping Alert), sivutuulen vakautus (Side Wind Stabilisation) ja mukautuva vakionopeudensäädin (Adaptive Cruise Control).

Täysin uuden 2.0 TDCi Ford EcoBlue -dieselmoottorin tehovaihtoehdot ovat 105 hv, 130 hv ja 170 hv. Autossa on kuusivaihteinen Selectshift-automaattivaihteisto ja ilmatakajousitus.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?