Autot

Jaguarin uudessa luksusfarmarissa on lasikatto ja eleohjattu suojaverho

Julkaistu:

FARMARI
Uusi XF Sportbrake on Jaguarin farmarimalli isoon ja arvokkaaseen henkilöautokokoluokkaan.
Takaluukun sähköinen avaus- ja sulkutoiminto on vakiona kaikissa malleissa. Tavaratilan vetoisuus on 565 litraa, jota voidaan helposti laajentaa 1 700 litraan kääntämällä takaistuimet avausvivuista tavaratilan sivupaneelissa tai istuinten selkänojissa.

Sportbraken taka-akseliston ilmajousitus varustettuna automaattisella tasonsäädöllä takaa vaivattoman ajokokemuksen. Vetokykyä on saatavilla aina 2 000 kiloon saakka.


Euroopan markkinoilla Sportbrake malliston moottorivalikoima koostuu neljästä diesel- ja yhdestä bensiinimoottorista. Neljä niistä ovat Jaguar Land Roverin suorituskykyisten 2,0-litraisten Ingenium-moottoriperheen tuotteita. Jaguarin AWD-nelivetojärjestelmä automaattivaihteiston kanssa on tarjolla 180 ja 240 hevosvoiman dieselmoottorien yhteydessä.

XF Sportbrake on tarjolla Pure-, Prestige- ja Portfolio-varustetasoin. Lisäksi tarjolle tulee S ja First Edition 3.0 V6 dieselmoottorin yhteydessä. First Edition on saatavilla ensimmäisen vuoden aikana. Yksilöllisiä varusteita on tarjolla XF malliston tapaan.


Uusia varusteita ovat muun muassa panoraamalasikatto, joka on varustettavissa eleohjatulla suojaverholla. Kuskin vettäpitävällä Activity Key -rannekkeella avaimet pysyvät aina mukana.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

XF Sportbrake malliston hinnat alkavat 49 390 eurosta. Sportbraket saapuvat Jaguar liikkeisiin lokakuussa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt