Autot

Taas yksi uutuuskaupunkimaasturi: 90 mahdollisuutta tuunata ulkonäköä

Julkaistu:

Uutuus
C5 Aircrossin jäljissä Citroën esittelee uuden SUV-mallin, C3 Aircrossin.
Uuden sukupolven kompakti SUV henkii Citroënille tyypillistä persoonallisuutta. Personointimahdollisuuksia löytyy runsaasti: erilaisia ulkoisia yhdistelymahdollisuuksia on 90. Esimerkiksi korin värin voi valita kahdeksasta väristä, katon värityksen voi ruksata neljästä vaihtoehtosta ja lisäksi tarjolla on neljä ”Colour Packs -väripakettia.”

Myös matkustamoon voi valita oman tunnelmansa viiden eri vaihtoehdon joukosta. Matkustamo saa runsaasti valoa avattavan panoraamakaton ansiosta.

Kaupunkien ulkopuolella ajonhallinta- ja alamäkihidastinjärjestelmät helpottavat etenemistä. Citroën C3 Aircross tulee Euroopan markkinoille vuoden 2017 toisen puoliskon aikana. Suomeen uutuuden odotetaan rantautuvan vuoden lopussa.

C3 Aircrossin pituus on 4,15 metriä, korkeus 1,76 ja leveys 1,64 metriä. Tavaratilan koko on muunneltavissa 410 litrasta 520 litraan.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Voimanlähteitä on viisi erilaista. Bensiinimoottorit: PureTech 130 & 6-vaihteinen manuaalivaihteisto. PureTech 110 -moottori on saatavana sekä manuaalivaihteistolla että 6-portaisella automaattivaihteistolla. Kolmas bensiinimoottorivaihtoehto on PureTech 82 manuaalivaihteistolla. Dieselmoottorit: BlueHDi 120 ja BlueHDi 100, molemmat manuaalivaihteisia.

Korjaus: Koriin voi valita värin kahdeksasta eikä kahdesta vaihtoehdosta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt