Autot

Porvoon-Sipoon suunnalla liikkuu nyt kymmenittäin huomiota herättäviä autoja ja satoja ulkomaisia toimittajia – tästä on kyse

Julkaistu:

koeajotapahtuma
Renaultin katumaasturimalliston upouuden lippulaivan kansainväliset koeajot tuovat Suomeen yhteensä satoja ulkomaisia toimittajia.
Yhteensä 50 Renault-merkkistä uutta katumaasturia liikkuu nyt kolmen viikon aikana niin Helsingin keskustassa kuin eteläisen Uudenmaan alueella, niin lännessä kuin idässä.

Kyseessä on merkin Koleos-mallin uusimman sukupolven kansainvälinen koeajotilaisuus, johon osallistuu Renaultin ilmoituksen mukaan peräti 470 toimittajaa 29 eri maasta.

Suomalaisilla teillä tapahtuvia autoalan kansainvälisiä tuotekampanjoita on tällä vuosituhannella ollut mm. Minillä ja Ivecolla, mutta Renaultin nyt järjestämä tapahtuma on vuosikausiin suurin – ainakin jos huomioon otetaan nimenomaan kansainväliselle lehdistölle järjestetyt koeajotilaisuudet.

Suomi voitti mm. Lanzaroten, syynä monipuolisuus

Renault etsi alkujaan katumaasturimallinsa ensiesittelypaikaksi mahdollisimman monipuolista tiestöä sekä mahdollisuutta testata autoa myös haastavimmissa olosuhteissa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Suomi valikoitui koeajojen toteutuspaikaksi juurikin auton luonteeseen sopivan ympäristön, erilaisten koeajoreittien ja lisäksi Porvoon Premier Parkin tarjoamien maastoajo-olosuhteiden ansiosta. Kakkosiksi jäivät niin Ranskan Alpit, Lanzarote sekä Slovakia. Suomi voitti nämä kohteet monipuolisuutensa johdosta, kertoo Pierrick Metais Renaultin Brand Events -osastolta.

Suomen mittakaavassa poikkeuksellisen tapahtuman valmistelut ovat olleet mittavia.

Jotain kertoo esimerkiksi se, että koeajojen suunnittelu aloitettiin jo lähes yhdeksän kuukautta sitten. Henkilöstöäkin tapahtuman valmisteluissa on ollut mukana lähes sata.

Renaultin Koleos -koeajot käynnistyivät Suomessa 1.6. ja päättyvät juhannusaattona. Ilta-Sanomat osallistuu tilaisuuteen ns. Suomen maaryhmän mukana.

Ota kantaa

Onko eteläisen Suomen teissä tarpeeksi näyttämistä 470 pääasiassa autoalan toimittajalle ympäri maailmaa?

On, paljonkin 61% Ei ole 31% En osaa sanoa 8%
Ääniä yhteensä 10477

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt