Autot

American Car Show: Valitsimme parhaat – oletko samaa mieltä?

Julkaistu:

American Car Show vetää harrasteautojen ääreen Helsingin Messukeskukseen pääsiäisenä.
Jo 40. kerran järjestettävä harrasteautojen, ennen kaikkea amerikkalaisten klassikkoautojen näyttely American Car Show vetää pääsiäisenä tuhansia ihmisiä Helsingin Messukeskukseen.

ISTV:stä voit seurata American Car Showta suorina lähetyksinä koko viikonlopun ajan!

Katsastimme heti tapahtuman avauduttua pitkäperjantaina tämän vuoden kiiltävimmät kromit ja puunatuimmat maalipinnat. Tai muut ansiot, joilla saatoimme nostaa autot tapahtuman Top 8 -listallemme.

Valinta on makuasia ja siitä saa olla eri mieltä, vaikkapa tämän jutun kommenttikentässä. Mutta aika seppä saa olla, jos ei hyväksy omalle listalleen kimaltelevan vihreää Ford Mustangia vuodelta 1971 – tai viimeisen päälle entisöityä Auburnia, joka on peräti 40 vuotta vanhempi!

Ja mitä mieltä ollaan kuvassa Miss Hot Rod -ehdokkaiden ympäröimästä A-mallin Fordista? Suosikkimissiäsi voit muuten äänestää täällä.


Jenkkiautojen lisäksi Messukeskuksessa nähdään myös moottoripyöriä sekä urheilu- ja tuning-autoja.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Koska kyseessä American Car Show`n 40. juhlafestivaali, paikalla oli myös autoja, jotka olivat olleet tapahtumissa esillä aiemminkin.

Ehkä juhlamieli tarttui raatiimmekin, sillä kahdeksan valion joukkoon otimme kaksi uusmenestyjää: Chevrolet Beauville Van vuodelta 1972, joka valittiin vuoden 1982 American Car Show’n yleisönsuosikiksi sekä Chrysler Newport 1961, vuonna 1979 tapahtumassa kolmannen palkinnon voittanut auto. Aina vaan näyttelykuntoiset autot ovat kulttuurihistoriaa Suomessakin!

Videon tuotti Anakonda.fi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt