Autot

Mazda runoilee: Business -malli ”syventää hevonen ja ratsastaja ovat yhtä -tuntumaa”

Julkaistu:

Business
Mallivuoden 2017 Mazda 6 Business Edition uudistuu monella tavalla.
Mazda 6:n yhteydessä maahantuoja korostaa ajettavuutta parantavaa G-Vectoring Control –järjestelmää (GVC).

Se tarjoaa moottorin, vaihteiston ja alustan integroitua hallintaa ja syventää Jinba Ittai (hevonen ja ratsastaja ovat yhtä) -tuntumaa auton ja kuljettajan välillä, tehtaan pr-koneisto runoilee.

GVC perustuu innovaatiolle, joka parantaa alustan suorituskykyä moottorin kanssa, ja se säätelee vääntömomenttia ohjausliikkeiden perusteella.

Mazda6 Business Edition pitää sisällään muun muassa automaattivaihteiston, kaksois led-ajovalot sekä etu- ja takapysäköintitutkat. Auto maahantuojan mukaan entistä hiljaisempi. Uudistettuihin sisätiloihin kuuluvat aiempaa paremmalla grafiikalla varusteltu mittaristo sekä lämmitettävä ohjauspyörä. Lisäksi auton vakiovarustuksiin kuuluu suomenkielinen navigaation ja viihdejärjestelmän puheohjaus.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

2017 Mazda6 Business Editionin -mallit sisältävät bensiinimoottorin (165 hevosvoiman SKYACTIV-G 2.0) ja dieselmoottorin (150 hevosvoiman SKYACTIV-D 2.2), joista molemmat ovat saatavilla sekä Sedan- että SportWagon-korimalleihin. Kaikki vaihtoehdot ovat automaattivaihteisia.

Business Edition -malliston hinnat alkavat 32 978 eurosta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt