Mazda runoilee: Business -malli ”syventää hevonen ja ratsastaja ovat yhtä -tuntumaa”

Julkaistu:

Business
Mallivuoden 2017 Mazda 6 Business Edition uudistuu monella tavalla.
Mazda 6:n yhteydessä maahantuoja korostaa ajettavuutta parantavaa G-Vectoring Control –järjestelmää (GVC).

Se tarjoaa moottorin, vaihteiston ja alustan integroitua hallintaa ja syventää Jinba Ittai (hevonen ja ratsastaja ovat yhtä) -tuntumaa auton ja kuljettajan välillä, tehtaan pr-koneisto runoilee.

GVC perustuu innovaatiolle, joka parantaa alustan suorituskykyä moottorin kanssa, ja se säätelee vääntömomenttia ohjausliikkeiden perusteella.

Mazda6 Business Edition pitää sisällään muun muassa automaattivaihteiston, kaksois led-ajovalot sekä etu- ja takapysäköintitutkat. Auto maahantuojan mukaan entistä hiljaisempi. Uudistettuihin sisätiloihin kuuluvat aiempaa paremmalla grafiikalla varusteltu mittaristo sekä lämmitettävä ohjauspyörä. Lisäksi auton vakiovarustuksiin kuuluu suomenkielinen navigaation ja viihdejärjestelmän puheohjaus.

2017 Mazda6 Business Editionin -mallit sisältävät bensiinimoottorin (165 hevosvoiman SKYACTIV-G 2.0) ja dieselmoottorin (150 hevosvoiman SKYACTIV-D 2.2), joista molemmat ovat saatavilla sekä Sedan- että SportWagon-korimalleihin. Kaikki vaihtoehdot ovat automaattivaihteisia.

Business Edition -malliston hinnat alkavat 32 978 eurosta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt