Tässä on nyt Suomen suosituin uusi taksiauto – Mercedes-Benz E tippui täpärästi paalupaikalta - Autot - Ilta-Sanomat

Tässä on nyt Suomen suosituin uusi taksiauto – Mercedes-Benz E tippui täpärästi paalupaikalta

Volvo S90/V90/V90 Cross Country on ottanut ykköspaikan taksirekisteröinneissä ja on näin ollen Suomen suosituin uusi taksimalli.

Farmarikorinen V90 ja sedanmallinen S90 voidaan laskutavasta riippuen niputtaa joko kahdeksi tai yhdeksi automalliksi.

6.4.2017 9:24

Kun taksirekisteröintien mallisarjat laskee yhteen, on alkuvuonna 2017 rekisteröity kaikkiaan 132 Volvo S90/V90 -mallista taksia.

Samassa ajassa eli tammi-maaliskuussa Mercedes-Benzin suosituin eli E-mallisarja ylsi 125 taksiautoon mikä siis pudotti E-Mersun tässä kisassa vaihteeksi kakkoseksi.

– Volvo on pitkään ollut taksi-yrittäjien suosiossa ja malliuudistuksemme on vahvistanut Volvon haluttavuutta entisestään. Olemme iloisia ja kiitollisia taksiyrittäjien osoittamasta luottamuksesta, sanoo Volvo Car Finlandin toimitusjohtaja Lasse Ahlstedt.

Bilian taksimyyntiin erikoistunut myyjä Timi Hietanen löytää helposti syyn menestykseen.

– Volvon istuin on tietenkin jo käsite ja autoilijalle merkittävä yksittäinen varuste, mutta tärkeintä on, että palvelun kokonaisuus ja jälkimarkkinointi on toimiva. Uuden mallin myötä auto koetaan kaikilta mitoiltaan riittäväksi ja sen lisäksi täytyy sanoa, että auton ulkonäkö, sekä sisältä että päältä, on puhuttanut enemmän kun koskaan aikaisemmin, sanoo Hietanen.

Uusi Volvo -mallisto vetoaa myös muihin kuin taksiautoilijoihin. Volvo S90/V90 -mallia on alkuvuonna rekisteröity yhteensä 1.085 kappaletta. Tämän lisäksi V90 Cross Country -autoja on rekisterissä 57 kpl.

Kaikkiaan Volvon S90/V90/V90 Cross Country-malliston yhteenlasketut 1.142 rekisteröintiä oikeuttavat nyt mallitilastossa peräti kolmanteen sijaan – edellään ainoastaan Skoda Octavia (1.881 kpl) ja Nissan Qashqai (1.739 kpl).

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?