Autot

Kokonaan uusi Fiat-malli esillä Suomessa – perustuu Mitsubishiin!

Julkaistu:

lava-auto
Parhaillaan menossa olevilla GoExpo -messuilla voi törmätä uuteen Fiat Fullbackiin, joka on merkin uusi keskikokoinen pick-up.
Mitsubishin L200-malliin perustuva nelivetoinen Fullback on saatavilla 2.4 -litraisena turbodieselina kahdella eri tehovaihtoehdolla.

Niistä sekä 150-, että 180-heppaisessa mallissa on joko kuusinopeuksinen manuaalivaihteisto tai viisinopeuksinen automaattivaihteisto. Lähi-Idässä ja Afrikassa Fullback on saatavilla myös 2.5 -litraisina dieseleillä sekä bensiinimoottorilla varustettuna.


Kaikkien Fullback -mallien korkeus on 1780 ja leveys 1815 millimetriä. Akseliväli tasan kolme metriä. Pituus puolestaan riippuu malliversiosta.

Lyhytohjaamoisen mallin millit kirjoitetaan lukemaan 5155, kun taas Extended Cabissa kokonaispituutta on 5275 ja kuvan Double Cabissa 5285 millimetriä. Myös tavaratilan pituus vaihtelee vastaavasti, eli välillä 2265-1520 mm.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Kantavuutta Fullbackissa on maksimissaan 1100 kg ja vetomassaakin löytyy mukavat 3100 kilogrammaa. Varustetasoja Fiat Fullback tarjoaa kolme.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt