IS Genevessä: Dacian osastolla uutuudet eivät juuri kimaltele, mutta hinnat ovat sitäkin järkevämpiä

Julkaistu:

geneve 2017
Dacian tilava ja järkevä Logan MCV saa annoksen persoonallisuutta uuden Stepway-version muodossa.
Ulkonäöltään uusi Logan MCV Stepway muistuttaa jo aika paljon Dusteria, sillä maavaraa on kasvatettu 50 millimetriä ja yhteensä sitä onkin jo yli 17 senttiä - eli enemmän kuin monessa katumaasturissa.

Korotuksen myötä myös kuljettaja istuu perusmallia korkeammalla, mikä parantaa osaltaan näkyvyyttä ja sitä kautta turvallisuutta.

Muiden Dacian Stepway-mallien tapaan Logan MCV:n tuoreessa versiossa on kaksiväriset puskurit, satiinikromatut pohjapanssarit edessä ja takana sekä etusumuvalot. Edessä ledipäiväajovaloissa on Dacian viime syksynä käyttöön ottama neljän päällekkäisen suorakulmion kuvio, mikä on merkin uusi valojen signeeraus. Sen avulla auton keula on saatu näyttämään aavistuksen aiempaa leveämmältä. Jäähdyttäjän säleikössä on yhdistetty puskurin mustaa sävyä kromiin.

Pientä ylellisyyttä tavoittelevat ohjaamoon tuovat mattakromatut oven kahvat, keskikonsoli ja tuuletusventtiilien kehykset. Uutta on myös nelipuolainen ohjauspyörä, johon sijoitetut katkaisimet on ryhmitelty paremmin kuin ennen. Parantuneen ergonomian ansiosta niiden käyttö on helpompaa ja mukavampaa.

Varustelu on nostettu yhtenäiseksi muiden vuosimallin 2017 Dacioiden kanssa eli Logan MCV Stepwayssa on mäkilähtöavustin ja peruutustutka. Parhaiten varustetuissa versioissa on lisäksi peruutuskamera.

Lisäksi sähkökäyttöisten etu- ja takasivuikkunoiden katkaisimet ovat nyt ovessa helposti käytettävissä. Kuljettajan ikkuna nousee ja laskee yhdellä painalluksella ja hänen istuimessaan on integroitu keskikyynärnoja.

Moottoriksi Logan MCV Stepway -malliin voi valita TCe 90:n joko käsivalintaisella tai automatisoidulla vaihteistolla. Kummankin kanssa yhdistetty kulutus on 5,1 l/100 km ja hiilidioksidipäästö 115 g/km. Kolmantena vaihtoehtona on dieselmoottori dCi, jolla varustettuna yhdistetty kulutus on vain 3,9 l/100 km ja hiilidioksidipäästö 100 g/km.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt