Autot

Mazda paljastaa kolme uutuusmallia – ”väsymystä ehkäisevät istuimet”

Julkaistu:

Uutuudet
Eurooppa saa nähdä kolme uutta Mazdan mallia, kun Geneven autonäyttely avautuu ensi kuussa.
Euroopan ensi-iltansa saa täysin uusi Mazda CX-5, minkä lisäksi autonvalmistaja esittelee uusitut Mazda CX-3- ja Mazda 2 -mallit.

Mazda julkisti Genevessä kuusi vuotta sitten Mazda MINAGI -konseptin, joka oli alkuperäisen CX-5-mallin ja uuden malliston lähtölaukaus. Nyt yhtiön huippusuositusta SUV-mallista nähdään uusi sukupolvi. Uusi CX-5 on pidempi ja matalampi kuin poistuva malli.

Uusia mukavuusratkaisuja ovat muun muassa väsymystä ehkäisevät istuimet sekä lisäeristykset ja jousitussäädöt, jotka minimoivat melu- ja värinätason. G-Vectoring Control (GVC) puolestaan parantaa ajomukavuutta, ajettavuutta ja turvallisuutta. Kuljettajat saavat nauttia myös paremmista näytöistä, kuten uudesta värillisestä heijastusnäytöstä – ensimmäisten joukossa tässä luokassa.

Vuoden 2017 Mazda CX-3 -SUV- ja Mazda 2 -versioissa on GVC-tekniikka vakiona. Aktiivinen i-Activsense turvallisuusvarustevalikoima sisältää mm. mukautuvat led-ajovalot. Uusituissa matkustamoissa on uudelleen suunniteltu ohjauspyörä, aiempaa kehittyneempi näytön laatu ja matalampi melutaso. Vuoden 2017 Mazda CX-3 ja Mazda2 saapuvat Eurooppaan keväällä, ja uusi CX-5 seuraa niitä alkukesästä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt