Nokian Renkailta uudet talvikäyttöön tarkoitetut lippulaivatuotteet: Pito-ominaisuudet perustuvat nyt tähän keksintöön - Autot - Ilta-Sanomat

Nokian Renkailta uudet talvikäyttöön tarkoitetut lippulaivatuotteet: Pito-ominaisuudet perustuvat nyt tähän keksintöön

Nokian Renkaiden nastarengasvalikoima uudistuu, kun yhtiö lanseeraa uudet lippulaivatuotteensa.

Kuvassa Nokian talvirenkaan vierintävastuksesta ja jääpidosta kertova merkintä vuodelta 2013.­

7.1.2017 18:57

Kyseessä ovat Nokian Hakkapeliitta 9 ja Nokian Hakkapeliitta 9 SUV, jotka kumpikin hyödyntävät Nokian Renkaiden uutta nastateknologiaa.

– Kehitimme Hakkapeliitta-talvirenkaisiimme uuden nastateknologian, jossa erilaiset nastat renkaan eri osissa toimivat aktiivisina turvavarusteina ja sopeutuvat talven kaikkiin keleihin. Tämä patentoitu ja rengasmaailmassa uniikki funktionaalinen nastoitusratkaisu varmistaa autoilijalle erinomaisen pitkittäispidon lisäksi ylivertaisen sivuttaispidon kaarreajossa talvisella ajoalustalla sekä vakaan ja mukavan ajotuntuman paljaalla tiellä, sanoo Nokian Renkaiden tutkimus- ja kehitysjohtaja Juha Pirhonen.

Nokian Hakkapeliitta -talvirenkaiden lisäksi yhtiö tuo markkinoille uudet nastalliset Nokian Nordman 7 ja Nokian Nordman 7 SUV -talvirenkaat. Nordman -tuoteperhe edustaa halvempaa vaihtoehtoa ns. premium-tuotteille ja täydentää osaltaan Nokian Renkaiden tuotevalikoimaa.

Nokian Renkaiden mukaan sekä Hakkapeliitta-, että Nordman-tuoteperheiden päämarkkinat ovat Pohjoismaissa, Venäjällä ja Pohjois-Amerikassa.

Uusien tuotteiden toimitukset jälleenmyyjille käynnistyvät keväällä 2017. Uusien talvirenkaiden yksityiskohtaisemmat tuotetiedot ja kuvat julkaistaan tammi-helmikuun vaihteessa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?