Autoalan ”Oscar” myönnettiin naisjohtajalle, jolla on suomalaisia juuria - Autot - Ilta-Sanomat

Autoalan ”Oscar” myönnettiin naisjohtajalle, jolla on suomalaisia juuria

General Motorsin pääjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja, suomalaisista juuristakin tunnettu Mary Barra on saanut arvostetun autoalan palkinnon.

General Motorsin pääjohtaja Mary Barra ja Opelin pääjohtaja Karl-Thomas Neumann.

10.11.2016 18:57

Mary Barra sai Kultainen Ohjauspyörä 2016 -kunnianosoituksen (Honorary Golden Steering Wheel 2016). Opel on aiemmin saanut jo 16 Kultaista Ohjauspyörää, mutta Barran saama tunnustus on ensimmäinen henkilökohtainen palkinto.

General Motors ja Opel osallistuivat Bild am Sonntagin ja Auto Bildin “Kultainen Ohjauspyörä” -gaalaan Berliinissä. Barra palkittiin tilaisuudessa Kultaisella Ohjauspyörällä hänen pitkäjänteisestä työstään Opelin ja GM:n hyväksi.

Autoalan “Oscarin” perusteissa Mary Barraa kuvailtiin Opelin tiedotteen mukaan muun muassa näin: – Mary Barra on vastuussa General Motorsin renessanssista. Hän on johdattanut yritystä eteenpäin luomalla uuden yrityskulttuurin ja viemällä GM:ää entistä innovatiivisimmille liiketoiminta-alueille. Opel on ollut koko ajan osa tätä yhtälöä ja merkin nouseva trendi viime vuosina on pitkälti hänen ansiotaan.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?